Ipad Pro 9.7 Cover – Se oversigten over de bedste og billigste 2018


Apple lancerede sin topklasse-tablet den 21. marts, og vi må indrømme at de ikke går på kompromis med noget. Det er en fantastisk, højkvalitets og slank enhed med det perfekte design som vi alle elsker, men den er også i stor fare for at blive beskadiget. Nu hvor sparegrisen er tømt og du endelig har den ønskede enhed, så kunne du måske tænke lidt over, hvordan du kunne beholde dens imponerende udseende i uberørt tilstand, måske med et iPad Pro 9.7 cover ? Du er heldig, for vi har forberedt udelukkende det bedste til dig og dit flagskibs sikkerhed. Minimer risikoen for ridser og skader og få meget mere ud af din lille transportable computer.
Det nyeste skud på stammen når vi taler iPads er Apples iPad Pro 9.7″. Det er en mindre variant af Apples flagskib iPad Pro 12.9″. iPad Pro 9.7″ minder på mange måder om iPad Air 2, men har dog stærkere CPU på 2.16 GHz, bedre skærm og Chipset A9X i stedet for A8X.
Desuden har det lækre 12MP kamera i din iPad Pro 9.7 fået en ordentlig opgradering i forhold til forgængeren.
Cover til iPad Pro 9.7″
Er du typen, som godt kan lide at have din iPad med dig rundt næsten overalt og samtidig elsker at høre musik, har vi de smarteste minihøjtalere til dig. Højtalerne er nemme at forbinde med din iPad Pro 9.7 og findes i mange modeller. Højtalernes lyd er ikke at tage fejl af. Lyden er imponerende, og du vil blive overrasket over, hvad en minihøjtaler kan. Højtalerne findes i mange farver, og der er noget for enhver smag. Køb dem online i dag og få glæde af højtaleren allerede i morgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.