Oplader Til Macbook Air – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

Hvis du har købt en MAcbook air så skal du naturligvis have det bedste tilbehør. Derfor skal du have købt en oplader som lader den hurtigt op men ikke ødelægger batteriet, og derfor skal du vælge en orginal og ikke en kopi.

Har du en MacBook model fra 2011 eller tidligere, så skal du vælge en MagSafe 1 oplader. Har du en nyere model( 2012-2015), så skal du vælge en MagSafe 2 oplader. Hver opmærksom på at din mac kan være købt i 2012 og senere ifølge din kvittering, men stadig være en model produceret i 2011 eller tidligere. Har du den nyeste macbook skal du bruge USB-C Opladeren. På den måde kan du minimere din ”Down time” og hurtigt komme videre uden at skulle vente alt for længe på en ny Macbook lader. Har du en gammel Magsafe oplader, men har skiftet din computer ud med en nyere model, så kan du også finde en Magsafe til Magsafe 2 adapter her. På den måde kan du bruge din gamle oplader til din nye Macbook, og du behøver derfor ikke at købe en ny oplader. Dette kan også bruges som en midlertidig løsning, hvis du har lånt en gammel oplader af en anden.

Befinder du dig ofte steder, hvor stikkontakter er en mangelvare, så bør du måske overveje et eksternt batteri til din Macbook. På den måde er du ikke afhængig af at finde en strømkilde – men kan i stedet bruge tiden på at arbejde videre, eller fortsætte med at slappe af med en film i skyggen i parken. Har du brug for en ny oplader til Macbook, eller lyder et af de andre produkter som noget for dig?

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.