Ipad Oplader – Se oversigten over de bedste og billigste 2018

Når man har en Ipad, så finder man hurtigt ud af hvor vigtigt det er at have en oplader ved sin hånd, når man bruger sil ipad meget, da den hurtigt kan få brugt sin strøm hvis man bruger den ofte.
Du fik en oplader med, da du købte din Apple iPad Air, men det er langt fra sikkert at det er nok med én sølle oplader i din hverdag, og derfor har vi herunder samlet en lang række af fantastiske muligheder, der alle har det formål at sørge for at du let og smertefrit kan få din Apple iPad Air ladet helt op. Du vil næsten ikke tro hvor meget nemmere din hverdag bliver, hvis du får fat i en ekstra Apple iPad 4 oplader, så du slipper for at hele tiden at skulle sørge for at have din eneste Apple iPad 4 oplader med dig!
En iPad Air oplader til enhver situation
En af de mange fordele ved en ekstra iPad Air oplader, er at du kan have den placeret i et andet rum, så du på den måde ikke behøver at flytte din lader til iPad og dit kabel fra stuen til soveværelset eller omvendt, når batteriet nærmer sig et kritisk niveau. Du kan let have en Apple iPad Air oplader i hvert rum i dit hus, så ligegyldigt hvad du foretager dig, har du en oplader ved hånden, så din Apple iPad Air ikke løber tør for strøm på det mest kritiske tidspunkt – tænk at gå glip af et vigtigt opkald eller besked, fordi du ikke kan finde din lader til iPad, eller din kæreste bruger den?
Heldigvis kan du altid få fat i en i iPad lader. Her kan du oven i købet vælge mellem flere forskellige modeller og farver. Så er din iPad oplader pludselig også nemmere at genkende, hvis du ofte har den med dig på farten. Således slipper du for at nogen ved et uheld propper den i tasken og du igen står uden nogen oplader. Ud over en iPad lader i en anden farve, så kan du også få en variant, der kan oplade flere enheder på samme tid. Dette kan være ret praktisk, hvis du ofte befinder dig steder, hvor i skal deles om stikkontakterne, eksempelvis på studiet, i lufthavnen eller lignende.
Hvis du køber din nye iPad oplader kan du også være sikker på at opladeren er af en god kvalitet, og at den selvfølgelig er kompatibel med Apples produkter. Derfor synes vi, at du skal tage et kig her på siden og finde din favorit. Så du hurtigt kan få strøm på din iPad igen og komme videre.
Standard USB-lader (12W, Watt) til iPad, som passer i et strømstik. Denne uoriginale oplader er næsten identisk med den, som kommer ved køb af en iPad fra Apple. Hvis du gerne vil have en 1,8 meter AC-adapter med til denne iPad-oplader, kan den købes her på siden. Den AC-adapter, som følger med opladeren, virker også med alle Magsafe-opladere.
Dette er en billig oplader, det betyder også at den er dårligere end andre, særligt den fra Apple selv, som er rigtigt god. Vi har andre opladere som også kan levere 12W igennem et enkelt USB stik, som gør det meget mere sikkert og behandler din iPhone/iPad meget bedre samtidig.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.