Internetdeling på iPhone

Sådan slår du internetdeling på iPhone til

Hvorfor ikke bruge din iPhone som mobilt bredbånd når du er på farten? Læs med her og se hvordan du, deler internettet på din iPhone.

De fleste af os har sikkert tænkt at det kunne være rart at have sin computer eller iPad på nettet imens man er på farten, og her tænker langt de fleste på mobilt bredbånd.

Men dette er for de fleste også en investering der skal foretages, og i en tid hvor vi har udgifter nok, hvorfor så ikke spare og bruge din iPhone i stedet.
Har du en iPhone så har du sikkert også allerede et abonnement med data inkluderet, hvorfor ikke udnytte dette fuldt ud.

Hvordan deler jeg internettet på min iPhone?

Åben Indstillinger -> Internetdeling, vi anbefaler at du indtaster en kode først, denne kode skal indtastes når en enhed skal tilsluttes det trådløse netværk.

Herefter skal du bare slå Internetdeling til, og du kan nu finde et trådløst netværk på din computer, iPad eller lignende.

Den blå bjælke

Når du er tilsluttet internettet via din iPhone vil du på din iPhone se en blå bjælke i toppen af skærmen, denne bjælke viser at der er tilsluttet en enhed til nettet samt hvor mange enheder der er tilsluttet.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Selvom du har et fornuftigt abonnement med data inkluderet, så husk på at når du bruger din computer, bruger du hurtigt mere data end du normalt bruger på din iPhone.

Det kan være i form af diverse programmer som fx Skype, mail osv. Der starter op, det samme gælder når du indlæser hjemmesider, Youtube med videre, så er det ikke længere mobilvenlige versioner og derfor vil du automatisk bruge meget mere data end du normalt bruger på din iPhone.

Men når det så er sagt, så skal det endelig ikke skræmme dig helt væk, du kan sagtens surfe på nettet, så længe du tænker over at du fx ikke sidder en hel dag på Youtube eller lignende.

 

2 thoughts on “Internetdeling på iPhone”

  1. Jeg har IPhone og Ipad, men desværre kan jeg ikke bruge FaceTime på min Ipad, når jeg netydelser med min IPhone. Hvorfor og hvordan løses problemet ? Ved Wi Fi er der ikke problemer. V.h. lise Arendt

Leave a Reply

Your email address will not be published.