Hvordan slår jeg data roaming fra på min iPhone?

Hvordan slår jeg data roaming fra på min iPhone? Sådan gør du

De fleste har sikkert hørt at man skal passe på med data roaming og det kan blive dyrt, men ved du hvordan du slår det fra?

Vi har efterhånden alle hørt en del historier med folk der har været på ferie og kommet hjem til en ubehagelig stor mobilregning fordi data roaming ikke har været slået fra på deres iPhone eller en hvilken som helst anden smartphone.

Rigtig mange tænker desværre ikke over at en smartphone faktisk bruger en del data også selvom den ligger i lommen og man ikke aktivt bruger den.

Selvom den bare ligger i lommen er der helt sikkert en del af dine apps som ligger og opdatere, søger efter din lokation og synkroniserer med online servere, det samme gælder med din mail som formentlig synkroniserer med en mail server engang imellem.

Og er der mails bliver de automatisk hentet ned, hvilket selvfølgelig bruger data, skulle der være en vedhæftet fil i din mail vil det selvfølgelig bruge endnu mere data.

Din smartphone ligger altså og bruger data selvom du ikke aktivt bruger den selv, dette er der desværre mange som endnu ikke er klar over.

Hvordan slår jeg data roaming fra på min iPhone?
Hvordan slår jeg data roaming fra på min iPhone?

Hvordan gør jeg?

For at slå data roaming fra på din iPhone skal du gøre følgende:
Åben Indstillinger -> Generelt -> Netværk, her finder du Data-roaming og kan nemt og hurtigt slå den fra.

Vi anbefaler at den altid står til at være slået fra, da der sjældent vil være brug for at aktivere den.

Står du i en nødsituation i udlandet hvor du skal bruge internet, kan du selvfølgelig altid slå den til, det er altså ikke noget der skal være slået til inden du tager til udlandet.

Du kan altså slå data roaming til og fra, lige når det passer dig, derfor mener vi det er bedst at være på den sikre side og slå det fra som standard.

3 thoughts on “Hvordan slår jeg data roaming fra på min iPhone?”

  1. På min I-phone 4 er det på følgende måde; Indstillinger – Generelt – Mobil – Dataroaming

  2. Når jeg nu går hjemme og gerne vil bruge vores trådløse internet. Og ville meget gerne at jeg kunne slå mit Mobile net fra. Da vores net nogle gange ikke rækker i hele huset. Ville jeg gerne det bare ikke virker så må jeg gå hen så det rækker igen.
    Hvis jeg fx ser noget fodboldt pg den køre på det mobile net bruger jeg hurtigt alt mit data.

  3. Jeg kan ikke komme til netværk fra generelt. Faktisk står der ikke netværk nogen steder. Der står operatør under indstillinger

Leave a Reply

Your email address will not be published.