Hvordan slår jeg iPhone push-meddelelser til og fra?

Er du træt af de mange notifikationer der hele tiden popper frem på skærmen af din iPhone? så læs med her og se hvordan du indstiller dem.

Jo flere apps du installerer, jo flere push-meddelelser – også kaldet notifikationer – vil du jævnligt modtage. Tilsidst kan det blive til så mange, at du hele tiden bliver påmindet om ting i tide og utide.

Derfor findes der heldigvis en funktion som gør det muligt at vælge hvilke meddelelser du vil have vist. Du kan altså nøjes med at få de mest relevante meddelelser vist, som fx ubesvaret opkald, sms’er, kalender og lignende.

Hvordan gør jeg?

Hvis du vil ændre hvilke meddelelser der skal poppe frem på skærmen skal du gå ind i følgende menu:
Indstillinger -> Meddelelser, her kan du se hvilke apps du får meddelelser fra, samt indstille dem.

Måden du gør det på, er ved at åbne den app som du vil indstille, herefter kan du vælge om den overhovedet skal være vist i meddelelsescenteret. Hvis ikke, så slå den fra.

Skal den vises, kan du vælge hvordan den skal vises, fx som et banner i toppen, eller som en besked der kommer frem på skærmen.

Derudover har du nogle andre indstillinger. Er det fx Beskeder du er inde under, kan du vælge om der skal vises et Eksempel. Det betyder, om der skal vises noget af beskeden, eller om der bare skal stå, at du har modtaget en besked.

Gentag advarsel er hvor mange gange beskeden skal vises, og til sidst kan du vælge om den skal vises på din iPhone når skærmen er låst.

Hvordan tilføjer jeg en app til meddelelsescenteret?

Har du en app hvor du ikke modtager meddelelser fra, men som du godt kunne tænke dig, så kan du i meddelelsescenteret scrolle ned i bunden og se alle de apps der kan tilknyttes.

Er din app ikke her, er det fordi den ikke understøtter disse standard push-notifikationer, hvilket der desværre stadig er apps der endnu ikke gør.

26 thoughts on “Hvordan slår jeg iPhone push-meddelelser til og fra?”

  1. Hej Laura,

   Først og fremmest skal du tjekke dine indstillinger, hvis du starter Facebook appen, scroller ned i bunden i menuen til venstre, og vælger Kontoindstillinger -> Notifikationer.
   Her vælger du de ting du ønsker at få notifikationer omkring og evt. om du ønsker at få modtage en mail.

   Når det er gjort skulle du gerne kunne finde Facebook under Indstillinger -> Meddelelser -> Findes Facebook ikke her, kan det måske skyldes at du ikke har hentet Facebook appen?
   Tjek også at du har slået Facebook til under Indstillinger -> Facebook.

   Hvis både appen og Facebook er slået til i indstillinger så burde den komme frem under meddelelser.

   Mvh.
   Christian

   1. Tusinde tak Christian. Nu tror jeg det virker 🙂 havde nemlig gjot alt det der halløj, men det hjalp at slette og installere app’en igen.

     1. hej christian håber du kan hjælpe mig 🙂 har gjort alt hvad du har skrevet med intet virker :s

     2. hejsa
      jeg har lige været en tur i london, og efter jeg er kommet hjem er det som om at alt push meddelser er slået fra? der kommer intet fra når jeg får en snapchat eller en anmodning på mobilepay?
      alt er slået til inde under “bannere”
      håber på hjælp!

 1. Hver gang jeg åbner en app står meddelelsen: “Opret forbindelse til iTunes for at bruge pushmeddelelser.
  Og det er lige gyldigt hvordan jeg har indstillet mine bannere, advarsler eller “ingen” i meddelelsescenteret. Jeg er i vildrede.
  Hvad skal jeg gøre?

 2. Hej med Jer
  hvordan slår jeg stemmekontrollen fra, den er ved at drive mig til vanvid, for hver gang jeg bukker mig ned, når mobilen er i min lomme, slår den stemmekontrollen til og ringer til gud og hver mand. Rigtig irriterende og jeg vil være meget taknemmelig hvis jeg får at vide hvordan jeg slår stemmekontrollen fra:)

  Mvh, Allan

 3. Hvorfor kan jeg ikke se om jeg får beskeder på facebook eller smser eller noget som helst? jeg kan først se det når jeg går ind i programmet og har tjekket i indstillinger at det skal vises på låseskærm men der kommer stadig ikke noget frem? håber der er en der kan hjælpe mig

 4. Tror jeg har slette push fra mine beskeder.
  Får nemlig ikke en “meddelse” om der er kommet ny sms.
  Skal jeg gå i Meddelelsescenter – beskeder – fjerne etiket ppå aappsymbol. Lukke for min iphone og starte den igen?

 5. Hej alle!

  Når jeg er ude i menuen står der at jeg har 4 beskeder, men når jeg går ind under beskeder er der ingen ulæste. Ved i hvordan dette fjernes?

  Jeg har allerede prøvet at lukke beskeder ned, slette alle beskeder, slukke min telefon og sidst men ikke mindst gendannet den.
  Håber der er en der kan hjælpe mig!

 6. Hej
  Facebook stopper efter kort tid på min iPhone 5. Den går tilbage til google søgefeltet, og så skal jeg starte facebook igen, helt forfra!!

  Mvh/Captain

 7. Nogen der kan hjælpe..? Det BLIVER VED med at dykke en besked op, der siger “oprette forbindelse til iTunes for at bruge push-meddelelser”, også selv om jeg trykker på ok. Kan slet ik bruge messenger på mobilen pt.Jeg ved ik hvad det betyder at jeg skal gøre eller hvordan jeg skal gøre for at “oprette forbindelse til iTunes”….
  Rimelig irriterende og jeg er nærmest DESPERAT lige nu! Bruger messanger DAGLIG!

 8. På min nye iPhone 5s kan jeg ikke se når jeg har fået en SMS. Der plejer jo at komme et 1 tal op på besked ikonet, men det kommer ikke mere.

 9. Hej. Der står, at jeg har fået 10 beskeder, men jeg har ingen modtaget. Altså, den viser gamle beskeder i hjørnet (den røde lille bobbel i hjørnet, som fortæller hvor mange beskeder som er ulæste) hvordan får jeg dette væk, så den bliver normal igen?

 10. Hej!

  Jeg søger med lys og lygte hjælp til hvordan jeg skjuler, at jeg er online eller har været på Facebook, når jeg går på via min Iphone 5.

  Syntes det er træls at alle kan se hvergang jeg kigger forbi.

  Håber i kan hjælpe mig.

  Hilsen Susi

 11. Jeg har de sidste mange dage ikke været i stand til at komme på nettet eller sende e-mail fordi, der hele tiden dukker en besked op: “Applikationen Google-søgning er desværre stoppet”. Jeg har forsøgt næsten alt, men er desværre ikke særlig god til at fatte de beskeder, jeg får. Det skal bemærkes, at jeg har skiftet e-mail adresse og pt. sidder i Portugal.

  Håber I kan hjælpe mig

  Venlig hilsen Ulla

 12. Hej

  Jeg har et problem med min messenger, den underretter mig ikke når jeg får beskeder. På min iPhone. Selvom alt er slået til under meddelsere.

  Er der andre som har oplevet samme tilfælde?

  Jeg har slette messenger appen før. Men det hjælper ikke

 13. Hej
  kan ikke anvende mobil pay efter sidste opdat 0.9 af iphone 4
  har prøvet at geninstaller app uden held

Leave a Reply

Your email address will not be published.