Site icon iPhoneluppen.dk

Hvordan slår jeg iPhone push-meddelelser til og fra?

Er du træt af de mange notifikationer der hele tiden popper frem på skærmen af din iPhone? så læs med her og se hvordan du indstiller dem.

Jo flere apps du installerer, jo flere push-meddelelser – også kaldet notifikationer – vil du jævnligt modtage. Tilsidst kan det blive til så mange, at du hele tiden bliver påmindet om ting i tide og utide.

Derfor findes der heldigvis en funktion som gør det muligt at vælge hvilke meddelelser du vil have vist. Du kan altså nøjes med at få de mest relevante meddelelser vist, som fx ubesvaret opkald, sms’er, kalender og lignende.

Hvordan gør jeg?

Hvis du vil ændre hvilke meddelelser der skal poppe frem på skærmen skal du gå ind i følgende menu:
Indstillinger -> Meddelelser, her kan du se hvilke apps du får meddelelser fra, samt indstille dem.

Måden du gør det på, er ved at åbne den app som du vil indstille, herefter kan du vælge om den overhovedet skal være vist i meddelelsescenteret. Hvis ikke, så slå den fra.

Skal den vises, kan du vælge hvordan den skal vises, fx som et banner i toppen, eller som en besked der kommer frem på skærmen.

Derudover har du nogle andre indstillinger. Er det fx Beskeder du er inde under, kan du vælge om der skal vises et Eksempel. Det betyder, om der skal vises noget af beskeden, eller om der bare skal stå, at du har modtaget en besked.

Gentag advarsel er hvor mange gange beskeden skal vises, og til sidst kan du vælge om den skal vises på din iPhone når skærmen er låst.

Hvordan tilføjer jeg en app til meddelelsescenteret?

Har du en app hvor du ikke modtager meddelelser fra, men som du godt kunne tænke dig, så kan du i meddelelsescenteret scrolle ned i bunden og se alle de apps der kan tilknyttes.

Er din app ikke her, er det fordi den ikke understøtter disse standard push-notifikationer, hvilket der desværre stadig er apps der endnu ikke gør.

Exit mobile version