Hvordan slår jeg in-app køb fra?

In-app køb er forskellige tillægs produkter du kan købe inde i en app som du allerede har installeret på din iPhone, hvilket hurtigt kan blive dyrt.

Forestil dig at du har hentet et spil til din iPhone, og du låner din telefon ud til et barn, i mange spil har du mulighed for at købe tillægs produkter, som giver dig et eller andet i spillet.

Et barn kan derfor hurtigt komme til at ”købe” diverse tillægs produkter, men heldigvis kan du sætte en stopper for dette, eller rettere sagt du kan sætte en begrænsning på, så der kræves adgangskode for at kunne foretage et in-app køb.


Hvordan slår jeg begrænsninger til?

For at sætte adgangskode på, når der skal foretages et in-app køb, skal du slå begrænsninger til, dette gør du i Indstillinger -> Generelt -> Begrænsninger, når du aktiverer begrænsninger vil du blive spurgt efter en adgangskode , som er din kode til telefonen.

Denne kode bruges kun til at bekræfte, at du har adgang til disse indstillinger i din iPhone, således at fx et barn ikke selv kan gå ind og styre dine begrænsninger.

I menuen begrænsninger kan du slå begrænsninger til og indstille hvad der skal være begrænsninger på, i form af nogle forskellige apps og lignende.

Og her i listen skal du finde ”Indkøb i programmer”, denne funktion skal altså have en begrænsning slået til, dette vil betyde at der bliver spurgt efter en adgangskode før du kan foretage et indkøb.

På denne måde kan du sikre dig at andre ikke kommer til at købe tillægs produkter og lignende på din konto, uden at du er klar over det.

Det kræver i hvert falde at de har adgangskoden til telefonen, før de kan benytte sig af disse begrænsede tjenester.

One thought on “Hvordan slår jeg in-app køb fra?”

  1. Hvad hvis der ikke er sådanne et indkøb i programmer på min , men længere oppe er der køb i apps hvor den er slået fra , altså grå ikke grøn er det rigtig .

Leave a Reply

Your email address will not be published.