Find det bedste abonnement til dit forbrug

Find det bedste abonnement til dit forbrug

Er du i tvivl om du har det rigtige abonnement til din iPhone? Eller mangler du bare lidt råd og retningslinjer? Så læs med her og bliv klogere.

Rigtig mange har købt en iPhone med et abonnement, og det abonnement som blev solgt sammen med telefonen gjorde højest sandsynligt at din iPhone blev billigere at købe her og nu.

Men har du tænkt over om det overhovedet er det bedste abonnement for dig? Selvom det måske var et passende abonnement den gang hvor du købte din iPhone, så er det langt fra sikkert at det stadig er det bedste abonnement til dig.

Er mit abonnement for dyrt?

Det kommer helt an på hvad du kræver af dit abonnement, først og fremmest er der nogle ting som du bør overveje inden du kan gå videre og finde et måske bedre og billigere abonnement.

 • Hvor meget taler du
 • Hvor mange sms’er og mms’er sender du
 • Hvor meget data bruger du
 • Tilslutter du ofte din iPhone til et trådløst netværk?

Disse punkter er vigtige at undersøge, du kan stort set få abonnementer der har den mængde tale du nu engang skal bruge, og langt de fleste tilbyder også fri sms og mms, så det er altså ikke her hvor overraskelsen kommer.

Men derimod bliver mange overrasket over hvor lidt data de rent faktisk kan nøjes med, dette gælder især hvis du ofte tilslutter dig et trådløst netværk.

Har du fx mulighed for at tilslutte din iPhone til et trådløst netværk, når du er hjemme, hos venner, på arbejdet, på cafeen osv. Så vil dit data forbrug blive langt mindre end hvis du kun bruger mobil data.

Se evt. Guiden til at undersøge præcis hvor meget data du egentligt bruger, før du går videre i jagten på et nyt abonnement.

Hvad så nu?

Når du ved hvor meget data rent faktisk bruger om måneden, og du ved hvor meget du ca. Taler for, kan du fortsætte.

Disse ting kan du undersøge på din nuværende telefonregning, der skulle gerne stå oplyst hvor mange timer du har inkluderet i dit abonnement, og hvor meget du evt. Bruger udover det, samt en total pris for en måned.

Når du har denne data kan vi finde et abonnement der passer dine behov bedre og som højest sandsynligt er billigere.

Bemærk dog at det er en god idé at tjekke dækningskortet hos de forskellige teleselskaber, så du er sikker på at du får et selskab som også har god dækning i dit område.

Det lyder meget besværligt

Er man inde i branchen som os, er det faktisk ikke så besværligt igen, og derfor vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med at finde et bedre og billigere abonnement.

Men for at vi kan hjælpe dig med dette skal vi have lidt oplysninger fra dig først, hvis du oplyser:

 • Hvor meget du taler nu
 • Hvor meget data du bruger nu
 • Hvor meget du betaler nu
 • Dit postnummer og by

Med disse oplysninger kan vi finde et abonnement der passer godt til dig, og som samtidig er billigt, oplysninger kan du skrive i kommentarfeltet længere nede, så vil vi vende tilbage inden for 24 timer med et svar.

2 thoughts on “Find det bedste abonnement til dit forbrug”

 1. Jeg tænker et abonnement på omkring 5gb, fri sms og mms og 10 timers tale eller derover, i hvert fald ikke mindre. Har I nogle forslag?

  1. Hej Josefine.
   Jeg vil også tror at dette er nok til de fleste. Faktisk så brugere de fleste danskere mindre end 1 GB hver måned via deres mobil. Det er kun nødvendig at have mere hvis man streamer ekstremt mange film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.