Find min iPhone

De fleste folk, der mister deres iPhone, føler sig hurtigt lidt ’nøgne ’ uden den. I dag er det jo ikke længere blot en telefon til at foretage opkald med, der er forsvundet, men en mini-computer med masser af personlig, dyrebar data. Derfor kan det være rart at lære iPhones indbyggede finde-mobil-service bedre at kende.

Mister vi vores iPhone, er der ikke blot tale om tabet af en lille teknologisk genstand, men også alle vores telefonnumre til hele kontaktfladen, masser af data, musik, billeder, kalender-aftaler og en hel masse andre uundværlige ting, man nødigt ser i hænderne på andre. IPhone har dog heldigvis en indbygget service, der forhåbentlig kan hjælpe dig med at generhverve den dyrebare følgesvend.

Sådan bruger du Find min iPhone

Mange mobile enheder giver dig i dag mulighed for at benytte en service til at lokalisere dem, hvis de er blevet væk. Apple har deres iCloud-feature, hvor du i selve enhedens opsætning kan aktivere en funktion, der finder dit Apple-produkt.

På din iPhone skal du: Gå til Indstillinger > Rul ned indtil du finder iCloud.
Hér kan du aktivere de programmer du gerne vil have automatisk skal synkroniseres og gemmes i iCloud. Nederst finder du også ’Find min iPhone’:

Skulle uheldet efterfølgende være ude og du mister mobilen, så kan du logge ind med dit Apple-ID på icloud.com, hvor din telefon nu bliver vist, hvis den stadig er tændt, ikke er i flymode eller SIM-kortet er fjernet. Sporingen ser nu således ud:

 

find min

Via denne service kan du også fjerne de følsomme data og i sidste ende sende en besked til en eventuel tyv om at levere din telefon tilbage. Hvor mange tyve der rent faktisk har fulgt en sådan opfordring, melder Apple dog ikke noget om.

21 thoughts on “Find min iPhone”

 1. Tak for tippet. Jeg specificerede dog, at min datter og jeg har hver sin konto, så jeg kan ikke bare logge på min konto og se hendes iPhone. Jeg har et ønske om at have alle familiens iPhones, iPads og Macs på min “Find my iPhone”. Men de øvrige familiemedlemmer har deres egne konti, så jeg kan ikke umiddelbart se, hvordan jeg får dem over på min, så jeg kan se dem – med mindre jeg logger ind med deres login. Er der en løsning? 🙂

 2. Hejsa
  Hvis nu der er en, f.eks. ens ven/kæreste, you name it, har siddet med ens iPhone og fået installeret sådan, at han/hun kan se, hvor JEG er via “Find min iPhone”. Hvordan finder man så ud af om de har gjort det? Altså, kan man selv se det på SIN iPhone, eller er det kun ham/hende, der har gjort det, der kan slette det fra deres iPhone? Og, hvordan slår man det fra igen?

  1. Hej Mille,

   Umiddelbart er Find Min iPhone sat op til den enkelte iCloud profil.

   De kan derfor ikke sætte det op, så de kan spore dig via Find Min iPhone med mindre de logger ind på din iCloud profil. Du kan dog selv se dette ved at logge ind på din iCloud profil.

   Hvad dine venner/kæreste kan have gjort er at sætte en App op kaldet Find My Friends eller lignende. Vær derfor på udkig efter nye Apps du ikke selv kender. Hvis det var mig ville jeg gemme en ny App i en mappe eller lignende, så husk at kigge godt igennem 🙂

   Mvh. Andreas

 3. Okay. Så tusind tak for dit svar! Det hjalp. Nu ved jeg, hvad jeg skal holde øje med, og hvordan de programmer fungerer 😉

 4. Jeg har kunne se min datters iphone på min iPad ved hjælp af find my iphone. Nu har hun fået ombyttet sin Tlf p.g.a et andet problem og nu kan jeg ikke se den mere. Hun siger at hun har slået det til men jeg får beskeden at den er offline. Kan det tænkes at det er den “gamle” Tlf min iPad prøver og finde? Hvordan får den fundet den nye Tlf?

 5. Jeg er kommet til at slette ” find min Iphone ” via Icloud.

  Nu kan jeg ikke starte den… hmm hvad gør jeg..
  Det svare vel til at man finder sin telefon efter man har slettet alt via ” find min Iphone”

 6. Hej jeg har mistet mit mobil der hjemme hvordan skal jeg kunne finde den igen, jeg har kigget efter der hvor jeg lag sidst jeg forlod den vil meget gerne vide hvordan jeg kunne finde den hvis i overhoved har bud på det 🙁

 7. Hej.har fået stjålet min iPhone og har ik fået inst.find min iPhone . Kan jeg gå ind via min iPad inde i eclout og aktivere den. Når jeg nu har mit appel id

 8. Hej.har fået stjålet min iPhone og har ik fået inst.find min iPhone . Kan jeg gå ind via min iPad inde i eclout og aktivere den. Når jeg nu har mit appel id

 9. Jeg har mistanke om, at min kæreste ind i mellem logger sig på find min iPhone og tjekker, hvor jeg er. Han har koden til mit Apple-id. Kan jeg på nogen måde få en besked på min mobil, når der logges på find min iPhone? Så ville jeg jo hurtigt finde ud af om, jeg har ret i min mistanke eller ej….

 10. Min iPhone er blevet stjålet.
  Jeg har ikke oprettet nogen icloud-konto – kan jeg så alligevel spore mobilen?
  Hvad med serienummer? Kan det bruges til at finde mobilen?

 11. Hvordan kan man gendanne min iPad på find my iPhone hvis min iPad er blevet væk og jeg kom til at slette den fra find my iPhone

 12. Min datter har købt en ny iPhone 6 hvor hun før havde en 5s vi kan nu ikke få find min iphone til at virke på den nye mobil… Hvad gør vi?

 13. Hej.
  Min mobil har ikke “Find min iphone” slået til, og jeg mistede den i går.
  Er der nogen chance, for at jeg kan slå det til andre steder???

Leave a Reply

Your email address will not be published.