Hvordan sætter jeg simkort i iPhone 4S?

Utroligt mange har svært ved at sætte simkortet i iPhone 4S, og er det din første iPhone er der ikke noget at sige til dette.

Apple har helt tilbage på de tidligere iPhone modeller indført en ”smart” simkort holder der gør at du ikke behøver skille coveret ad for at udskifte simkortet, men desværre er det så godt designet og skjult at det kan være svært for den almindelige bruger at finde stedet og indsætte det.

Hvordan gør jeg?

Først og fremmest vil jeg anbefale dig at slukke telefonen inden du går videre.

Med til din iPhone har du fået et værktøj som du skal bruge til at udskifte simkortet, det er et lille stykke metal som minder om en klips.

Hvis skærmen af din iphone vender op, så har du på højre side et lille hul hvor spidsen af ”klipsen” kan stikkes ind, her stikker du klipsen ind og trykker, bemærk at den kan godt være lidt hård, så der skal trykkes hårdt.

Nu skulle du gerne opdage at selve bakken bliver skubbet ud, når den er skubbet tilpas langt ud kan du selv hive den resten af vejen.

Herefter skal du blot indsætte dit micro simkort i bakken, det kan kun vende på en måde, så du kan ikke gøre det forkert.

Indsæt simkortet og skub bakken på plads igen, og wupti nu er simkortet installeret.

Kan jeg indsætte simkortet imens telefonen er tændt?

Der er sådan set ikke noget i vejen for at du kan indsætte eller tage simkortet ud imens din iPhone er tændt, men jeg vil dog altid anbefale dig at slukke telefonen inden du indsætter eller fjerner simkortet.

Normalt set burde der ikke ske noget ved, at gøre det imens den er tændt, men min holdning er, at jeg hellere vil være på den sikre side.

4 thoughts on “Hvordan sætter jeg simkort i iPhone 4S?”

  1. Hvorfor kan jeg ikke få min Iphone 4S til at virke når jeg flytter simkortet fra en anden iphone?

  2. Har fra time to time problemer med at alle ikoner bliver forstørret så meget at jeg ikke kan bruge min Iphone 4 s …

    Normalt bliver ikon størrelsen normal standard størrelse ved at slukke og tænde telefonen men ikke denne gang.

    Er det mere effektivt at tage sim kort ud og sætte i igen eller hvad kan I anbefale ?

  3. Hej
    Håber jeg kan får noget hjælp jeg har pillet mit simkort ud af min iPhone 4/4’s og da jeg skulle sætte det i og Tænde den så kommer det frem at det ikke er tilsæt noget simkort og har tændt og slukket den flere gange og pillet det ud flere gange men det kommer det samme frem hvad skal jeg gøre.???

Leave a Reply

Your email address will not be published.