Bestil iPhone

bestil iphone

Skal du have en iPhone, og er du i tvivl om det kan betale sig at bestille den online eller om du skal gå hen i den fysiske butik?

Der er både fordele og ulemper ved begge dele, men er du ude efter at spare penge vil det i langt de fleste tilfælde være billigst at bestille din iPhone online.

Rigtig mange teleselskaber kører med tilbud på iPhones kombineret med et abonnement der passer der til, selvom samme teleselskab har en webshop og en fysisk butik skal du være klar over at langt de fleste giver rabat hvis du køber online.

Denne rabat vil du altså kun få hvis du bestiller din iPhone online, dette gælder næsten altid uanset hvilket teleselskab du foretrækker at bestille din iPhone hos.

Selvfølgelig er det også fordele ved at købe den i en fysisk butik, i mange tilfælde får du telefonen med det samme, du skal altså ikke vente på at telefonen bliver leveret, så skal du bruge en telefon akut vil dette være at foretrække.

Men går du i en fysisk butik skal du være klar over at det trods alt er en sælger der er ansat til at hjælpe dig, dvs. du kan risikere at blive mere eller mindre vildledt i og med at sælgeren selvfølgelig vil forsøge at sælge dig mest muligt.

Hvad skal jeg vælge?

Det er helt op til dig selv hvilken form for shopping du vælger når det kommer til din nye iPhone, men som nævnt et par gange så skal du være klar over at der er fordele og ulemper ved begge dele.

Shopper du online går du ofte glip af den personlige betjening, og du får ikke telefonen med det samme.

Men til gengæld får du ofte en billigere telefon og der står ikke en sælger som prøver at lokke dig til at købe alt muligt andet som du faktisk ikke har brug for.

Du kan bestille din iPhone når som helst på døgnet, altså når det passer dig bedst.

Vælger du derimod at handle i den fysiske butik skal du være klar over at en sælger ofte vil prøve at sælge dig andre produkter som du ikke har brug for.

Du mister din online rabat, men til gengæld får du telefonen med det samme i mange tilfælde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.