Sådan finder du det bedste abonnement til din iPhone

iPhone abonnement

Få det bedste og billigste abonnement til din iPhone, læs med her og se hvordan du finder den bedste løsning til netop dig.

Måske overvejer du at købe en iPhone eller måske har du allerede en men er i tvivl om dit abonnement er det rigtige?

Uanset hvad årsagen er så vil vi her hjælpe dig med at finde det bedste abonnement til dig og din iPhone, og forhåbentligt også det billigste.

Hvad skal jeg undersøge?

Først og fremmest så skal du undersøge dit forbrug, det er kun dig der kender det bedst, hvor meget du taler og hvor meget du sender sms’er samt mms’er.

Som udgangspunkt er det faktisk kun hvor meget du taler der er vigtigt da langt de fleste nye abonnementer indeholder gratis sms og mms.

Når du ved hvor meget du taler er der sådan set kun tilbage at finde et forbrug på dit data abonnement, og det er her hvor mange begår en stor fejl.

Rigtig mange vælger enten slet ikke et data abonnement eller også vælger de et data abonnement med fx 10GB hvilket er alt for meget til langt de fleste brugere.

Hvilket data abonnement passer?

Når du har en iPhone er det klart at du skal have et data abonnement da det er dette du bruger til stort set alt, fx når du skal hente apps, bruge apps, tjekke mails gå på Facebook og surfe på nettet.

Men du bør virkelig overveje hvor tit du kommer til at bruge dette, og hvor ofte du er eller har mulighed for at være tilsluttet til et trådløst netværk.

Sidder du der hjemme eller på kontoret, skolen, cafeen eller et andet sted vil der i langt de fleste tilfælde være mulighed for at tilslutte et trådløst netværk.

Derfor er der i rigtig mange tilfælde slet ikke brug for et kæmpe data abonnement til din iPhone, men sidder du nu og tænker at du næsten aldrig har mulighed for at gå på trådløst netværk, så skal du selvfølgelig vælge et lidt højere data abonnement.

Til den normale bruger der er på trådløst netværk af og til vil jeg anbefale et data abonnement på max. 5GB, mere kommer du højest sandsynligt ikke til at bruge.

Du skal selvfølgelig kun vælge 5GB hvis det gør en forskel i din abonnement pris, får du et billigt abonnement med 10GB data inkluderet skal du selvfølgelig ikke vælge et dyre abonnement med 5GB data.

Leave a Reply

Your email address will not be published.