Hvad er instagram?

Måske har du hørt dine venner nævne instagram? Set et billede på Facebook hvor navnet instagram indgår eller lignende, læs med her og se hvad det går ud på.

Instagram er et app du kan hente til din iPhone, konceptet bag dette app er at tage billeder, dele dem med dine venner eller offentligheden og herefter kommentere og synes godt om andres billeder. Forestil dig Facebook kun med billeder, like og kommentar, så har du noget der minder om instagram, det er altså holdt helt simpelt til dig der elsker billeder.

 

Hvordan fungerer instagram?

Når du har hentet appen på din iPhone skal du først oprette en bruger når du starter appen, dette gøres nemt ved at følge vejledningen på skærmen.

Herefter er appen klar til brug og du kan begynde at tage billeder, give dem et filter så de ser lidt fancy ud og dele dem, du bestemmer selv om du vil dele dem med alle eller kun dine venner.

Inden billedet publiceres skal du tagge det, har du taget et billede af mad kan du fx skrive #food dette gør at andre der søger på food vil se dit billede, så frem det er gjort offentligt, du har altså mulighed for at få ”likes” og kommentarer fra fremmede.

Vælger du kun at vise billederne til dine venner så kræver det at du har nogle followers hvilket kan betragtes som venner, dine followers er altså dem der ser dine billeder.

Du kan selvfølgelig også kigge på andres billeder, enten ved at opdatere de seneste billeder eller ved at bruge søge funktionen. Finder du en person med mange interessante billeder kan du vælge at follow denne person, dette gør at du vil få vist personens seneste hændelser fx et nyt billede.

Har du billeder som du vil dele med andre kan du også vælge at uploade det til fx Facebook eller andre sociale medie sider.

Leave a Reply

Your email address will not be published.