Samsung overhaler Apple

Samsung overhaler Apple

Med Galaxy S3 truer Samsung for alvor Apples og Nokias smartphone salg.

Skal Samsung blive den nye smartphone konge? Noget kunne tyde på det , deres populære Galaxy S modeller har virkelig trukket salget op. Det sydkoreanske firma har i andet kvartal i år allerede solgt omkring 50 millioner smartphones, sammenligner man dette med iPhones så ligger tallet på 30,5 millioner enheder.

Galaxy S3 er det nye sort

En utrolig stor efterspørgsel på Galaxy S3 er bl.a. grunden til det voldsomme salg, for ikke at glemme forgængeren Galaxy S2, som bestemt også har solgt godt. På lanceringsdagen af Galaxy S3 blev der slået rekorder, den nye Galaxy solgte 50.000 eksemplarer på én dag, hvor den gamle Galaxy S2 ”kun” fik solgt 24.000 på første dagen. Om disse rekord tal fra Samsung kan holde, bliver spændende at se når den nye iPhone 5 kommer på gaden. Analytiker forudser at Samsung vil sælge 15,7 millioner flere mobiler end det finske selskab Nokia i andet kvartal.

Har Samsung fat i den lange ende?

Hvad tror du? er Samsung ved at have fat i den lange ende og for alvor sat sig på tronen, eller er Apple stadig nummer et, når det kommer til smartphones?

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.