Hvordan importerer jeg kontakter fra simkortet?

Hvordan importerer jeg kontakter fra simkortet?

Sådan importerer du nemt og hurtigt dine simkort kontakter over på din iPhone.

I stedet for at opbevare dine kontakter på simkortet, som man gjorde før i tiden er det nye at man importere kontakterne til telefonen og derfor ligger de ikke på dit simkort og optager plads.

På din telefon er der næsten ingen grænser for hvor mange kontakter du kan have gemt, det kommer selvfølgelig an på hvor mange GB plads der er tilgængeligt på telefonen.

Men i forhold til den plads der er på et simkort er det ekstremt mange kontakter du nu kan have gemt, og efter som langt de fleste smartphones efterhånden bliver leveret med min 8GB burde der være plads nok til alle de kontakter du ønsker.

Hvordan importere jeg kontakterne?

Når du skal importere dine kontakter, går du ind i Indstillinger -> E-post, kontakter, kalender -> her ruller du ned og vælger Importer SIM-kontakter.

Dine kontakter er nu importeret og du kan finde dem under Telefon appen og i din kontakt liste.

Hvad sker der hvis min telefon går i stykker?

Går din telefon i stykker betyder det selvfølgelig også at dine kontakter går tabt hvis telefonen slet ikke kan reddes, men heldigvis har Apple lavet en backup funktion også kaldet iCloud, med denne funktion gemmer den automatisk dine kontakter på dit Apple ID.

Det kræver dog at du selv går ind og aktivere iCloud først, men når denne funktion er blevet aktiveret skal du ikke længere bekymre dig om din telefon går i stykker eller om den bliver stjålet.

Alle dine kontakter vil du stadig have på dit Apple ID i iCloud, dvs. køber du en ny iPhone vil den selv sørge for at flytte dine kontakter over til den nye telefon.

Det eneste det kræver er at du logger ind på den nye telefon med det samme Apple ID som du før brugte, dette ID kan du blive ved med at bruge og er uafhængigt af telefonen.

Du kan desuden også tilgå dine kontakter via siden iCloud.com.

For opsætning af iCloud læs vores guide her.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

5 thoughts on “Hvordan importerer jeg kontakter fra simkortet?”

 1. Hej

  Hvad gør man så med modtagede sms?

  Ligger de på sim kortet eller på telefonen (iphone4)?

  Jeg skal skifte abonnement og dermed også simkort men vil gerne gemme alle mine modtagede sms. Kan det lade sig gøre og hvordan?

  mvh.

  1. Hej,

   Umiddelbart skulle der ikke ske noget ved at skifte simkort, de burde gerne ligge på selve telefonen.

   Bruger du iCloud?
   I så fald kan du slå dokumenter og data til, under indstillinger -> iCloud så burde dine sms’er i hvert falde blive gemt i iCloud for en sikkerhedsskyld.
   Men hvis du blot skifter simkort i samme telefon skulle du gerne have alle dine beskeder gemt på telefonen.

   Mvh.
   Christian

 2. Hvorfor kan jeg ikke gemme min tlf. email, kontakter på min computer ??????

  Hvis man kan, hvordan gør man ??????

 3. hej

  jeg er den “lykkelige” ejer af en Iphone4, jeg har for snart rigtig lang tid siden været logget in på Icloud, men har ikke brugt det, nu vælger jeg så at bruge det, men kan ikke huske koden og får tilsend et nyt kode ord, jeg får logget ind – og vupti er ALLE kontakter væk – hvor er de blevet af og hvordan får jeg dem tilbage……..håber i kan hjælpe

Leave a Reply

Your email address will not be published.