Hvordan opsætter jeg mail på min iPhone?

Har du ikke allerede opsat mail på din iPhone, så læs med her og se hvordan du nemt og hurtigt sætter mailen op.

Før vi går i gang med guiden bør du være opmærksom på at du hurtigt bliver afhængig af din iPhone, når mailen bliver sat op.

Har du en arbejdsmail er du hele tiden på arbejde hvis du sætter mailen op, det er svært at lade være med at svare på en mail der bare ligger og venter.

Omvendt er det også yderst praktisk, i og med at du hurtigt kan svare på en mail, se om den er vigtig, modtage vigtig information osv. Altså er der også mange fordele ved at få mailen direkte på din iPhone.

mailudbydere iphoneHvordan sætter jeg mail op på iPhone?

Selve måden hvorpå du sætter din iPhone mail op er lidt forskellig alt afhængigt hvilken mail udbyder du bruger, det kan fx være Gmail, Hotmail, Yahoo, en arbejdsmail osv.

Du skal dog være opmærksom på at de informationer der bliver spurgt efter, er forskellige alt efter hvilken mail udbyder du vælger, er du i tvivl om nogle af felterne er du selvfølgelig altid velkommen til at spørge os her på siden i en kommentar.

Men selve grundprincippet og opsætningen er det samme, vælg Indstillinger -> E-post, kontakter, kalendere -> Her vælger du Tilføj Konto… og det er i denne liste du skal vælge den udbyder der passer til dig.

 

 

Har du fx en Gmail hos Google så vælger du selvfølgelig Gmail, og herefter er det blot at udfylde felterne som gerne skulle forklare sig selv.

Når du nu har fulgt guiden, er din mail blevet opsat og du kan nu finde den ved at åbne Mail appen, og har du en mail udbyder som fx Gmail der også understøtter kalender, er denne nu også blevet tilføjet, hvis du har valgt dette under opsætningen.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

2 thoughts on “Hvordan opsætter jeg mail på min iPhone?”

 1. Yahoo mail på min Iphone 4 som er fuldt opdateret, jeg har uden problemer haft 2 forskellige Yahoo konti på min telefon, men for nogle dage siden holdt min private mail op med at indkomme med mails, og da jeg ikke kunne finde årsagen, slettede jeg kontoen og oprettede på ny, og nu kan jeg slet ikke se hvad der ligger i min indbakke, den står og søger og skriver at der er x antal mails og heraf er x antal nye… det er intet galt med den anden konto jeg har-hvilket undre mig, jeg har igen slettet og prøvet at oprette kontoen uden om Yahoo mailen, med selv at skrive smtp osv… dette også uden resultat – nogen som har en idé?

  1. Hej Siff,

   Har du prøvet at genstarte telefonen ved at holde home og sluk knappen inde i 10 sekunder, måske den så virker når du starter igen.

   Gør det nogen forskel om du er tilsluttet WiFi eller 3G når du prøver at hente mails?

   Evt. kan du prøve at nulstille telefonen helt under indstillinger -> generelt -> nulstil, dette burde løse problemet.

   Mvh.
   Christian

Leave a Reply

Your email address will not be published.