Hvorfor er internettet langsomt på min iPhone?

Føler du at internettet på din iPhone kører ekstremt langsomt? Eller måske virker det slet ikke, så læs med og få forklaringen.

Har du undret dig over hvorfor internettet på din iPhone ikke altid virker eller også kører ekstremt langsomt af og til, når det normalt kører helt fint?

Så er der en logisk forklaring på dette, som helt afhænger af hvilket abonnement du har valgt til din smartphone, eller rettere sagt hvilket abonnement og teleselskab.

Teleselskabets dækning afgør om du har en god og hurtig internetforbindelse eller om den er langsomt og ustabil, heldigvis har langt de fleste selskaber i Danmark efterhånden fået et godt netværk etableret.

Men det er alligevel værd at nævne at teleselskabet 3 flere gange har været kåret til at have det bedste 3G netværk og dækning i hele Danmark.


Hvordan tjekker jeg internet signalet på min iPhone?

Du kan hurtigt se om der er godt eller dårligt 3G signal på din iPhone, står der 3G i toppen efter navnet på dit teleselskab betyder det at signalet er godt, men du kan desværre også risikere at der kun vil stå et E.

E, som også er et andet udtryk for edge betyder at der er dårlig dækning i dit område, og derfor er det logisk at internettet kører langsomt hvis du kun har et E stående.

Endnu værre er hvis du må nøjes med en cirkel, dette betyder at dækningen er ekstrem dårlig, og her skal du slet ikke regne med at internettet virker.

Hvad med 4G?

Sidder du nu og tænker, jamen hvad med 4G er det ikke det nyeste og hurtigste? Jo du har helt ret, men desværre er der endnu ikke ret mange telefoner i Danmark som understøtter 4G netværket og her i blandt iPhone 4 og 4S.

Bemærk at dette er i skrivende stund, og kigger man mod udlandet findes der allerede telefoner som understøtter 4G, det er bare ikke blevet udbredt i Danmark endnu.

Men der er ingen tvivl om at med de kommende telefoner vil der blive åbnet op for denne teknologi, og det ville da også undre os meget hvis iPhone 5 ikke kommer til at understøtte 4G netværket.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

2 thoughts on “Hvorfor er internettet langsomt på min iPhone?”

  1. Jeg er helt indforstået med det du skriver! mmisforstå mig ikke, men ganske almindelig viden.
    Problemet er at den også er langsom når den er på WIFI til trods for at jeg slukker alt andet så telefonen er det eneste medie på WIFI, jeg har en 15/15 linie og det fungerer perfekt på de andre enheder, men min Iphone 4. med IOS 6.01 det friller altså. Både Safari og Youtube.
    Har Du nogle kommentarer til hvad det kan være?
    Mvh. Jesper

Leave a Reply

Your email address will not be published.