Draw Something

Draw Something er et af de nyeste populære apps til din iPhone, først kom Wordfeud og nu Draw Something.

Wordfeud har været populært i længere tid, men måske har folk fået nok?

Måske kan Draw Something blive mindst lige så populært som Wordfeud har været.

Sådan ser det i hvert falde ud på nuværende tidspunkt og appen ligger også på Top 25 i App Store.

Selve spillet er igen et brætspil som er blevet digitaliseret, her er der bare tale om tegn og gæt i stedet for Scrabble som Wordfeud bygger på.

Hvordan fungerer Draw Something?

Spillet fungerer som tegn og gæt, du kan enten vælge at spille mod en du kender eller mod en tilfældig person, når du har startet et spil vil en af jer få 3 ord hvor i skal tegne det ene af dem.

Er ordene for svære har du et par gange til at ”ryste posen” og få nye ord, du vælger et af ordene, bemærk at du får henholdsvis 1, 2 og 3 point alt efter hvilket ord du vælger, da der er sværhedsgrad på ordene.

Vælger du et ord til 3 points skal du tegne det, og afvente at modstanderen gætter ordet, gætter modstanderen ordet så har i begge fået 3 points, det handler altså om at spille sammen og ikke mod hinanden.

De optjente points kan i bruge til at ”købe” nye farver at tegne med, og flere ”ryst i posen”, det er altså virkelig gennemtænkt.

Der hvor Draw Something spillet virkelig skiller sig ud fra Wordfeud, er at det her handler om sammenspil og ikke mod hinanden, samtidig er interaktionen også mere gennemført.

Vi mener umiddelbart at dette spil nemt kan gå hen og blive endnu mere populært end Wordfeud er blevet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.