Wordfeud

Det populære Scrabble brætspil, måske bedre kendt som Krydsord er blevet digitaliseret og udgivet som en applikation til bl.a. iPhones.

Hvis du ikke har prøvet at spille Scabble på gammeldagsvis, så går det i korte træk ud på at du har en plade med en masse felter, i disse felter skal du prøve at danne ord, ud fra de bogstaver som du har fået tildelt.

Ordene kan både gå vandret og lodret, det eneste krav er at de passer sammen uanset hvordan du sætter dem ind, dvs. den der starter skriver sit ord ind, herefter skal næste spiller så bygge sit ord ind i dette ord, dvs. de skal altså altid hænge sammen.

Du får så point alt efter hvilke bogstaver du bruger, nogle er sværere end andre fx er WZCX nogle af de sværeste bogstaver at danne ord med og derfor får du selvfølgelig også flere point hvis du benytter disse ord.

Hvordan spiller jeg Wordfeud på iPhone?

Har du en iPhone så kan du enten hente den gratis version af appen i App Store, her må du så leve med at du får vist en reklame som du kan trykke væk, hver gang det har været din tur, eller du kan købe spillet og undgå at modtage reklamer.

Når du har hentet appen og er klar, så kan du vælge at spille mod en tilfældig modstander eller du kan vælge at spille mod dine venner, dette kræver selvfølgelig at de også henter appen.

Vælger du at spille mod dine venner så skal du blot tilføje deres brugernavn og invitere dem, herefter vil i kunne spille sammen.

Det smarte ved Wordfeud er at i behøver ikke begge at have tid lige nu og her, i har nemlig op til 48 timer til at spille, dvs. du skal bare have gjort noget inden 48 timer, gør du ikke dette så taber du spillet.

Spillet slutter når den ene har opbrugt alle sine bogstaver og vinderen er den med flest point.

Leave a Reply

Your email address will not be published.