Typiske iPhone 5 fejl

Har du netop købt den nye iPhone 5? Og oplever du problemer med den så er du ikke den eneste, læs med her og se de typiske fejl.

Der findes flere forskellige fejl ved iPhone 5, dog er det de færreste som ikke kan blive rettet op på med en opdatering, hvorfor disse fejl ikke bør holde dig tilbage hvis du overvejer at købe en iPhone.

Som alle nye produkter har iPhone 5 også nogle børnesygdomme som skal rettes, og det forventes at disse fejl bliver rettet i med næste iOS 6 opdatering.

Hvilke fejl har iPhone 5?

  • Ridser i iPhone 5
    Flere har oplevet at iPhonen er ridset når de pakker den ud, heldigvis har du fortrydelsesret og kan levere telefonen tilbage og prøve med en anden som forhåbentligt ikke er ridset.
  • iPhone 5 Kort fejl
    Det nye kort, har visse fejl flere har siddet i mange timer for at finde disse fejl, men benytter du kortet på normal vis burde der ikke være de store problemer.
  • iPhone 5 WiFi problemer
    Nogle brugere har også oplevet problemer med WiFi forbindelsen er ustabil eller slet ikke vil oprette forbindelse.
  • Lys fejl
    På den hvide iPhone model er der blevet observeret fejl i og med at lyset kan slippe ud imellem skærmen og selve rammen rundt om telefonen.
  • Overforbrug af data
    Nogle brugere har oplevet at iPhone 5 bruger mobil data selvom man er tilsluttet et WiFi netværk, dette har resulteret i store mobil regninger, hvor vidt dette problem er udbredt i Danmark vides ikke. Heldigvis tager langt de fleste teleselskaber i Danmark ikke betaling for overforbrug, her nedsætter de bare hastigheden resten af måneden, så du får altså ikke en stor ekstra regning som du fx gør i Australien hvor fejlen er blevet observeret.
  • Ustabilt batteri
    Batteriet kan varierer meget, selvom telefonen er opladt og blot ligger på standby kan den natten over have brugt 20-40% af batteriet, andre gange kan den holde strøm i flere dage ved normalt brug.

Til fælles for mange af de ovennævnte problemer er at de fleste af problemerne er software problemer, og derfor kan det forventes at Apple løser mange af problemerne ved næste iOS opdatering.

Oplever du andre problemer er det muligvis iOS6 relateret, se de typiske iOS6 fejl her.

Har du fundet en specifik iPhone 5 fejl som ikke er med i listen så skriv den gerne her, så tilføjer vi den til listen så andre brugere kan få glæde af informationen.

29 thoughts on “Typiske iPhone 5 fejl”

  1. Hej!
    Jeg er den glade indehaver af en iPhone 5 – eller det vil sige: Jeg var den glade indehaver, indtil problemerne begyndte at melde sig. Nogle dage mister jeg meget hurtigt batteri, selvom de eneste apps der kører er Beskeder, Telefon og Facebook.
    Nu er der også problemer når jeg snakker i telefon. Folk kan ikke høre hvad jeg siger.
    Er der nogen der har haft samme problem, og evt. ved om garantien frafalder, hvis jeg får en kammerat til at kigge på den?

    Mvh. Magnus

    1. Hej Magnus,

      Hvis den ikke virker ville jeg bare gå ned i en Apple butik eller sende den ind til dit mobilselskab hvis jeg var dig.

      Hvis en af dine venner åbner din iPhone 5 vil garantien ryge. Du har fuld garanti nu og kan derfor let sende den ind og få den fixet.

      Mvh. Andreas

  2. Har lige oplevet at min iphone 5 har ringet op til 2 personer på min kontaktliste selvom jeg ikke havde Tlf ved mig
    Andre der har prøvet det?

  3. Har haft høretelefoner i min Iphone, når jeg fjerner dem, står der at der stadig er høretelefoner i og kan ikke bruges normal

  4. Hej. Jeg ville høre om i havde en løsning på hvordan man får sine sendte mails med over når man skifter fra en 4’er til en 5’er ?? Dy skal siges det er outlook mail jeg bruger .. Kan flytte indbakke osv men den flytter ikke sendte mails ?!?! Hjælp???

  5. efter at jeg har skiftet skærmen på min iphone 5 so kan jeg høre mig selv når jeg taler i telefonen

  6. Hej
    Ser ud til at være et rigtigt godt sted.
    Ville registrere – MEN ….
    Jeg har nu prøvet at registrere mig – uden held adskillige gange siden i går aftes.
    Jeg bliver afvist – med fejl i emailadresse.

    Lader det lige stå nu jeg er lykkedes. For den nægtede konsekvent at tage min email. Efter lang tid prøvede jeg at taste den istedet for bare at bruge genvejen. Lykkedes i første forsøg.

    Mit spørgsmål handler om – at efter

    Oprettelse/sletning Google+
    Og opdatering til 5s – samt
    Sletning af cookies mm.

    …..Kan jeg ikke uploade you tube link til andre fora. Linket kommer lige kort for at forsvinde igen
    Det virker som om den ikke kan trække det. Har slukket for alt strømbrugende og ladet op samt genstartet et par gange.
    Har stadig problemet.
    Kan I hjælpe ?
    Hilsen
    Sophie

  7. Hej har fået byttet 5s to gange, når man snakker i venstre øre oplever folk i den anden ende at de dårligt kan høre mig ellr de siger at jeg snakker i en spand vand, skal ind til 3 for 5 gang er træt af det,

  8. Hej. Jeg har en IPhone 5. For ca 14 dage siden begyndte min telefon at opføre sig underligt. Er jeg på FB eller inde i mine billeder og “glider” ned på siden bliver telefonen ved med at springe op på siden, som om der er en som trykker med på skærmen. Det er pludselige også blevet svært at skrive da den kommer med 3’e eller 2’m’er. Hvad sker der lige for det?
    Håber at høre fra jer.. På forhånd tak 😉
    Med venlig hilsen Susanne Klug

  9. Hej.. Jeg har nu haft min iPhone 5 i 1 1/2 år og jeg synes der er en del fejl på den;( nogle gange virker kameraet ikke, det kan blive helt lilla i den ene side af skærmen.. Batteriet er vildt ustabilt, selv om der er 45% strøm kan den finde på at gå ud, hvis jeg så forsøger at tænde den efter et par minutter så kører den igen-andre gange er den helt død..
    Har svært ved at tro på de vil reparerer den, det lyder som om de bare siger det endte fugtskade eller overlast;(( hvad ville i gøre?
    Hilsen Rikke

  10. Hej jeg har en Iphone 5 c. Ved nogle opkald ringer telefonen ikke, skriver blot ubesvaret opkald. Ringer vedkommende igen går den igennem. Har prøvet at ringe mit eget nummer op, indimellem går den på telefonsvarer straks. Hvad er der galt???

  11. Mine kontakter er pludselig væk Hvordan finder jeg dem igen SMS-bekederne er der men uden navne på Tilsvarende er seneste telefonopkald der men også uden navn – mener ikke at have trykket på noget som helst

  12. Min iphone 5 er reagerer meget dårligt når den ringer. Jeg mister 9 ud af 10 opkald, fordi det ikke lykkedes st få knappen til st fungere. Har prøvet at gendanne på itunes, men det har ikke hjulpet!!

  13. Jeg er ikke den store teknikker – min Iphone 5 vil ikke hente opdateringer. Der kommer ingen fejl meddelser og viser at den henter – men intet sker.En opdatering iOS 8.1.3 Skriver ” Anmodning op opdatering modtaget og jeg vil få besked når den er hentet” Det har nu stået der i 3 mdr… Nogle forslag ??

  14. Jeg har lige købt iphone 5c og den er begyndt at gå ned hele tiden som om den genstarter, det sker når jeg er inde og kigge på fx facebook osv. altså når jeg bruger mine apps, den tænder og blinker med alle mulige farver, skærmen bliver grøn og blå og selvom jeg slukker den bliver den bare ved med at starte og genstarte.

  15. Jeg har som flere her problemmer med skærmen skifter farve og kan stå at flimre i den ene side, den slukker ofte uden grund, enten når den bruges eller når den bare ligger.
    Der er en kort skrat lyd i højtaleren, som indikere at nu er denp ustabil, når denne lyd ikke er der er 5s stabil.
    Når den er koblet på laderen slukker den aldrig.
    Er dette en softvare fejl, eller skal den til service?

  16. Hej. Jeg har Iphone 5s og nu er der opstået det problem, at når nogen ringer mig op og mens vi snakker sammen begynder den at brumme og når jeg så kigger på skærmen står der at jeg skal indtaste kode, det er noget den er begyndt med, hvorfor? Er det noget med indstillingen ?

  17. Hej.
    Min søn kom ulykkelig hjem fra skole i går med sin iphone 5s…en ven havde holdt den i skolegården og da han fik den igen var alt tekst summet ud så man ikke kunne læse eller låse telefonen op.
    det er i dag lykkedes mig at få den til at se “normal” ud, det vil sige ur og dato er som det plejer i venstre hjørne skriver den sim låst og midt på skærmen skriver den ” iphone er slået fra… opret forbindelse til itunes. dette kan vi så ikke da sim er låst. på itunes skriver den en fejlkode (0xE8000084)når jeg så glider skærmen til side for at vil låseop kan der kun foretages nødkald.
    Nogen der ved hvad dette betyder?…er der håb for denne iphone eller er den helt kaput? Min teori er at den har fået et tryk foran.
    hilsen en fortvivlet mor

  18. Hej
    Min vens iPhone 5 er gået i stykker. En dag i skolen tog jeg den for sjov og kastede den forsigtigt til en af mine andre venner der stod en halv meter væk. Han grab den og der skete intet. Den blev i alt kastet 2 gange. så lagde jeg den tilbage på bordet og da hun så vil låse den op virker den ikke. Der kører lodrette streger ned gennem glasset der gør at man ikke kan bruge skærmen der ( det er ca halvdelen af skærmen der ikke virker )
    Det har stået på i 2 dage og jeg ved ikke hvad det kan skyldes.
    Hvad tror i?

  19. Min iPhone 5 virker ikke. Det eneste som kan vises på skærmen
    Er et billede med iTunes symbol og neden under en pil og neden unden
    Den en tegning af dit iPhone stik. Kan intet ellers, uanset hvor meget
    Jeg lader. Hjælp ønskes. Tak

  20. Min iPhone 5 virker ikke. Det eneste som kan vises på skærmen
    Er et billede med iTunes symbol og neden under en pil og neden unden
    Den en tegning af dit iPhone stik. Kan intet ellers, uanset hvor meget
    Jeg lader. Hjælp ønskes. Tak

  21. HJÆLP !!! min iphone virker ikke min hjem knap virker ikke så jeg bruger den touch hjem knap man har på skærmen men det der sker er så at igår trykker jeg to gange på hjem knappen for at kopiere et billed det ender så med at jeg ikke kan bruge telefonens skærm længere, skærmen er låst og der er blå tynde rammer rundt omkring ur og dato osv hvad der nu er på låst skærm det rooter rundt starter øverst og går ned og når den er færdig nede så starter den forfra jeg kan ikke åbne låsen eller komme ind til min iphone jeg kan ikke se hjem knappen på skærmen så jeg kan ikke foretage noget og den kan heller ikke slukkes please hjælp !! :((

  22. Hej. Her til morgen ville min iPhone ikke holde på oplader stikket, nærmest som om der var en fjerder i der fik den til at hoppe ud igen. Har fået taget lidt skidt ud , har ikke hjulpet. Andre der har prøvet det samme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.