Tjek dit data forbrug på din iPhone

Det kan være næsten umuligt at gennemskue hvor meget data man har brug for, når man vælger et mobilabonnement. De fleste har en frygt for at vælge et abonnement med for lidt mobil data, fordi de er bange for at skulle betale en kæmpe ekstra regning hvis nu de kommer til at bruge mere end det de har betalt for.

De fleste har for meget data

I det fleste tilfælde er det betaler vi alt for meget som forbruger, fordi teleselskaberne lokker os med ’’billige’’ abonnementer med en masse data. Selv prisen på abonnementet er sådan set fin nok, hvis man bruger alt den mobil data man får med, problemet er bare at største dele af os aldrig kommer i nærheden af at bruge det som vi betaler for. Du kan ofte se dit forbrug hos den udbyder som du har valgt, men du kan også gøre det direkte med din iPhone.

Du kan se de forskellige priser her iPhone 11 

Tjek om du betaler for meget via din iPhone

Det er utrolig simplet at holde styr med ens forbrug med ens iPhone. Det handler bare om at vide hvor man skal kigge.

Du finder dit mobilt forbrug ved at gå af denne sti: Indstillinger – Mobil. Gør du det kommer du til en side som ligner det under her. Her kan du se både hvor meget du har snakket, men også hvor meget data du har brugt.

IMG_0477

Hvis du går længere ned på samme side finder du en oversigt over hvilke apps som bruger mobil data og hvor hvornår data forbruget er blevet regnet fra. Jeg har altså brugt 8,1 GB siden d.25/2 2014, hvilket betyder at jeg har brugt 1.62 GB hver måned i gennemsnit. De er meget få abonnementer som har under 2 GB mobil data, hvilke betyder at jeg med de fleste abonnementer betaler for meget.

IMG_0478

Vil du have dit præcise data forbrug?

Hvis du gerne vil vide præcis hvor meget data du bruger over en given periode så skal du bare nulstille statistikken.

Dette gøres helt nede i bunden af denne side.

IMG_0479

Få tjekket op på dit forbrug, så du kan få sikret dig at du ikke betaler for meget.

Skal du have ny iPhone? Se de forskellige priser her iPhone 6 og iPhone 6 plus.

Har du spørgsmål så skriv en kommentar herunder.

2 thoughts on “Tjek dit data forbrug på din iPhone”

  1. Vi har lige oplevet at en iphone pludselig brugte rigtig meget mobildata – op mod 1GB pr døgn, og før var det ca 300 mb pr måned. Stort set alt blev slået fra – alt push, alle opdaringer, manuel check af mail osv osv. Men forbruget var stadig højt – selv midt om natten, hvor tlf ikke blev brugt – og desuden var tilkoblet wifi. Det viste sig at min mand havde optaget en video, som han ville sende på mail, men den var for stor og blev ikke sendt. Til gengæld lå den i udbakken, og tlf forsøgte at sende den med jævne mellemrum hen over døgnet, og resulterede i et STORT dataforbrug…
    Når man går ind i mail på sin iphone, står man typisk i indbakken, og ser ikke at der ligger usendte mails i udbakken. Den blev slettet, og forbruget er tilbage på normalt.

  2. Hvor virker min touch id ikke? Heller ikke, når jeg vil lave en scanning kode, så skriver den mislykket prøv igen.
    Jeg har en iPhone 5s 32GB
    Hvor skal jeg høre?

Leave a Reply

Your email address will not be published.