iPhone 6 plus

iPhone 6 plus

Tryk på det abonnement, du ønsker, og find den billigste og bedste udbyder


udbyder Pris pr. mnd Binding Plads Mindste pris Læs mere
Bibob 99 DKK 1 md. 16 GB 0,00 DKK Læs mere
Bibob 99 DKK 1 md. 64 GB 0,00 DKK Læs mere
Bibob 99 DKK 1 md. 128 GB 0,00 DKK Læs mere
Oister 69 DKK 1 mnd. 16 GB 0,00 DKK Læs mere
Oister 69 DKK 1 mnd. 64 GB 0,00 DKK Læs mere
Telmore 119 DKK 6 mdr. 128 GB 8.157,00 DKK Læs mere
Telmore 119 DKK 6 mdr. 16 GB 5.877,00 DKK Læs mere
Telmore 119 DKK 6 mdr. 64 GB 6.693,00 DKK Læs mere
Telia 49 DKK 6 mdr. 16 GB 5.652,00 DKK Læs mere
Telia 49 DKK 6 mdr. 64 GB 6.472,00 DKK Læs mere
Telia 139 DKK 6 mdr. 128 GB 0,00 DKK Læs mere
Telenor 139 DKK 6 mdr. 128 GB 0,00 DKK Læs mere
Telenor 139 DKK 6 mdr. 64 GB 0,00 DKK Læs mere
Telenor 139 DKK 6 mdr. 16 GB 0,00 DKK Læs mere

 

 

iPhone 6 plus pris

En iPhone er ikke allemandseje, men det er efterhånden ret tæt på. Dette fordi rigtig mange danskere har investeret i en iPhone efterhånden. Telefonernes design og deres brugervenlighed er blandt andet grunde til, hvorfor mange vælger denne type smartphone fremfor andre.

Den første iPhone på markedet var en iPhone 3, i dag er vi nået til en iPhone 6. Imellem hver iPhone generation da udgives opdaterede versioner navngivet med et ’s’ efter navnetL s’et er med til at indikere den forbedrede version af telefonen. Som noget helt nyt har Apple udviklet to versioner af deres nyeste version af en iPhone; en iPhone 6 og en iPhone 6 plus.

iPhone 6 udkom i de danske butikker i efteråret år 2014. I efteråret år 2015, da udkom den nye forbedrede udgave, altså blev en iPhone 6s udgivet. Ved udgivelsen af iPhone 6, da udkom der også en iPhone 6 plus; hvorfor der her i efteråret år 2015 både udkom en iPhone 6s og en iPhone 6s plus. iPhone 6 plus er blevet taget imod med lidt blandede meninger, men det er bestemt et godt produkt, der lever op til Apples høje standarder.

En iPhone 6 plus i forhold til en iPhone 6
Mange har stillet spørgsmål til, hvad der egentlig er forskellen på de to nyligt udgivne iPhones. Hvad kan den ene i forhold til den anden? Det er jo noget helt nyt, at Apple vælger at udgive to iPhones på samme tid.

Den mest iøjnefaldende forskel det er størrelsen på de to telefoner. En iPhone 6 plus er større end en iPhone 6. Ikke pladsmæssigt, da fås de begge i henholdsvist størrelserne 34 gigabyte og 64 gigabyte. Men fysisk, da er der en forskel. En iPhone 6 plus vejer mere end en iPhone 6. Forskellen er 43 gram.

Hvad angår udseendet der har telefonerne samme stilrene design, men iPhone 6 plus har en væsentlig større skærm end en iPhone 6. Nogle forbrugere fandt dette enormt tiltalende, da iPhone 6 plus udkom, idet det så er nemmere at se, hvad der er på skærmen med mere. Andre mente, at telefonen blev alt for stor med den forstørrede skærm, idet den derfor ikke var så handy at medbringe længere. Meningerne var altså meget delte, da iPhone 6 og iPhone 6 plus udkom. Men dette vurderes at være meget normalt, når nye substituerende produkter udkommer på et marked. Alt nyt kræver tilvænning.

Batterimæssigt da er iPhone 6 plus bedre end en iPhone 6, hvilket betyder at forbrugeren kan have glæde af produktet i længere tid under brug med en iPhone 6 plus i forhold til en iPhone 6 inden opladning er nødvendigt. Dette finder rigtig mange forbrugere tiltalende i takt med det øgede forbrug af smartphones i dagligdagen.

En iPhone 6 plus er ikke en iPad
En særlig positiv feedback, som der er givet på den nye iPhone 6 plus, det er netop skærmens størrelse i forhold til brug af telefonen. Under transport eksempelvis; blandt andet under en togtur, hvor der ikke er mange aktiviteter at foretage sig. En Skærmen på en iPhone 6 plus er her behagelig i størrelsen til at streame film og tv på. Hertil er en iPhone 6 plus altså særligt egnet sammenlignet med de andre modeller af iPhones, idet ens øjne ikke belastes i samme grad, som på de iPhones med mindre skærme.

Størrelsen på skærmen på en iPhone 6 plus nærmer sig en iPads størrelse, den lille udgave af iPad. Her menes den forholdsvist nyligt udkomne Ipad mini. Det mener flere forbrugere i hvert fald; dog er den aktuelle forskel faktisk således, at en iPad mini vejer omkring dobbelt så meget som en iPhone 6 plus. Ergo er forskellen alligevel væsentlig størrelsesmæssigt.

En iPhone 6 plus er altså mindre end en iPad mini, og dermed en del nemmere at have med sig på farten. Og så er der den væsentlige forskel, at en iPhone 6 plus fungerer som en telefon modsat iPad’en. Men der er dog ingen grund til ikke at pointere Apple’s produkters sammenhæng. Den er styrket en del med tiden, hvilket understreger brugbarheden af Apple’s produkter i sig selv, men ligeledes også på tværs af ders produktkategorier.


En iPhone 6 plus er stilren
Da iPhone 6 plus udkom på markedet, da var udseendet bemærkelsesværdigt anderledes i forhold til de to foregående generationer af iPhones. De foregående generationer, iPhone 4 og iPhone 5, var lidt kantede i designet. Ikke kantet på en negativ måde, designet var meget stilrent og i tråd med de resterende Apple produkter. Men iPhone 6 plus har rundere former, faktisk former lig den aller første generation af iPhones, iPhone 3. Dog er telefonen blevet tyndere og i mere eksklusive materialer, hvilket er sket i takt med den hastige udvikling, der er sket indenfor den teknologiske branche, hvor Apple er førende indenfor både design og produktudvikling. Men formerne er altså blødere i dag, end de var førhen. Dette gør det rarere at holde på telefonen, synes mange forbrugere.

Desuden er der også nogle helt praktiske fordele ved dette nye look af telefonen; praktisk idet den er sværere at slå i stykker. Dette har op til flere forbrugere i hvert fald udtrykt. Her menes det, at skærmen holder til flere slag eller stød, når man eksempelvis ved et uheld taber sin telefon. Dette er en enorm fordel for forbrugerne, idet en iPhone jo er et værktøj, som man bruger jævnligt i løbet af en dag. Man oplever jo og foretager sig en del forskellige ting i selskab med sin iPhone på lommen, hvorfor en iPhone altså står model til lidt af hvert i løbet af sin levetid.

Farvemæssigt fås en iPhone 6 plus i dag i fire forskellige farver, dette hvis man vælger den nyligst udkomne version af telefonen. Der er tale om farverne sort, hvid, guld og pink. Vælger man den først udkomne udgave af en iPhone 6 plus, da findes modellen i to farver, sort og hvid.

 
Hvorfor vælge en iPhone 6 plus fremfor en iPhone 6
En ting er den åbenlyse forskel i størrelsen på telefonerne, denne faktor skal man tage højde for, hvis man er i tvivl om, hvad type iPhone man skal vælge. Dog pointerer mange forbrugere, at det er et spørgsmål om tilvænning før man indser glæden ved en større skærm. Og denne tilvænning kommer eftersigende hurtigere, end man regner med.

Derudover er der den faktor, at batteritiden er bedre i en iPhone 6 plus i forhold til en iPhone 6. I takt med at vi som forbrugere bruger vores smartphones oftere og oftere i vores hverdag, da er dette meget væsentlig at inddrage i sin overvejelser ved køb af en ny iPhone. Elektroniske genstandes batterier slides som bekendt med tiden, hvorfor batteritiden forringes over tid. I hvilken grad, det afhænger af batteriets type, hvortil Apple er godt med teknologisk hvad dette angår, hvorfor man her trygt kan vælge at købe iPhones.

En iPhone 6 plus besidder optisk billedstabilisering som egenskab, hvilket medfører, at man som forbruger kan tage bedre billeder med en iPhone 6 plus i forhold til en iPhone 6. Det generelt forbedrede billede på en iPhone 6 plus gør også, at den er rigtig god at se film med mere på. Formatet stemmer godt overens med de formater, som man møder i dag på de forskellige streaming portaler. Hvis man vægter dette højt som forbruger, så er der grund til at vælge iPhone 6 plus fremfor en iPhone 6.

Det er meget forskelligt, hvor ferm man er til at bruge en iPhones tastatur til at skrive sms’er på. Nogle forbrugere synes, at tasterne er lige lovligt små, hvorfor de døjer en del med tastefejl. Disse fejl er der mulighed for at udbedre med den større skærm på en iPhone 6 plus.

Flere forbrugere har tilkendegivet en bekymring for, om en iPhone 6 plus kan være i ens lommer grunden størrelsen. Der er selvfølgelig en begrænsning hertil, men de forbrugere der har valgt at købe en iPhone 6 plus fremfor en iPhone 6, de udtrykker som udgangspunkt, at dette ikke er et problem. Derfor bør denne faktor ikke være end hindring, når man skal vælge iPhone.

Pas på din iPhone 6 plus
Når man vælger at købe en ny iPhone så betragter mange dette som en investering, hvorfor der ligger mange tanker bag, inden et køb foretages. I forbindelse med et køb der kræver overvejelser, da er man som oftest også lidt øm omkring sit køb, hvilket også gælder for de fleste, når de køber en ny iPhone.

Derfor vælger mange at gøre en dyd ud af at passe på produktet. Til en iPhone 6 plus fås både covers og panserglas, som det så fint hedder, til telefonen. Alt sammen med formålet at passe på telefonen, hvis man taber den eller lignende. Nogle mener, at en sådan beskyttelse forstyrrer telefonens stilrene design. Meningerne er delte, men sagens kerne er, at rigtig mange vælger at prioritere at passe på sin nye iPhone 6 plus eksempelvis, og derfor tilkøber beskyttelse. Det er op til en selv, hvad man vælger, men vigtigt er det for alle at passe på sin iPhone, idet den står model til lidt af hvert i løbet af sin levetid i følgeskab med sin ejer.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Priser fra PriceRunner

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.