Sort iPhone

Er du i tvivl om du skal vælge en hvid eller sort iPhone? Så er du kommet til det rette sted, jeg vil her prøve at gøre dit iPhone valg nemmere.

Der kan være mange grunde til at du foretrækker en hvid frem for en sort iPhone, og omvendt.

Starter vi med en hvid iPhone, så er den Apples seneste design model, så er du typen der vil have det nyeste er det en hvid iPhone du skal vælge.

Omvendt så kom den i sort først, og her som man gik og troede at Apple var gået væk fra deres hvide linie udgiver de så en hvid iPhone.

Personligt så mener jeg at det hvide design er fortid, og jeg tror aldrig rigtigt at den hvide iPhone vil blive et kæmpe hit.

Selv har jeg en sort iPhone, som jeg mener er mere tidsløs i designet end den hvide, da jeg ikke kan undgå at forbinde en hvid iPhone med de tidligere hvide Mac computere.

Skal jeg vælge hvid eller sort iPhone?

Det er selvfølgelig helt op til dig selv om du skal vælge en hvid eller sort iPhone, er du mere til den hvide så tag dig ikke af mine personlige holdninger.

De er udelukkende til for forhåbentligt at gøre valget nemmere for dig som endnu ikke har besluttet dig helt om den skal være sort.

Mit bedste råd er, glem hvad andre siger, tænker og mener om iPhonen, om den skal være hvid eller sort må være op til dig selv at bestemme.

Skulle du have hørt at der var drenge og pige modeller så glem alt om det, uanset om den er sort eller hvid så passer den til begge køn.

Jeg vil derfor anbefale dig at luk af for andres meninger, og vælg den iPhone som du bedst kan lide, da det jo trods alt er dig der skal have den.

Hvor kan jeg få en sort iPhone?

De fleste danske teleselskaber tilbyder iPhonen i både hvid og sort, det handler derfor primært om hvilket teleselskab du vil handle hos, og hvor du får den billigst.

Derfor har vi lavet en prissammenligning der viser dig priserne hos de forskellige teleselskaber.

Leave a Reply

Your email address will not be published.