Slå skærm rotering fra på din iPhone

Kender du det, at skærmen roterer konstant hvis du fx ligger i sengen med din iPhone? Se hvordan du slår rotationen fra.

Vi kender det alle, man ligger i sengen og får en besked men lige så snart du begynder at besvare beskeden roterer skærmen, dette gælder især hvis ikke du ligger helt stille.

Heldigvis er der råd for dette, du har nemlig mulighed for at slå rotering fra så du kan holde din iPhone på alle måder uden at få problemer med skræm rotationen.

Hvordan slår jeg skærm rotation fra?

Den nemmeste og hurtigste måde at deaktivere skærm rotationen på er ved at dobbelt klikke på ”Home” knappen, har du aldrig gjort dette før så kan det være lidt tricky.

Men når du får det gjort rigtigt er du ikke i tvivl, og du vil få vist en menu i bunden, her swiper du mod højre så du får vist menuen længere mod venstre.

Find det grå ikon der viser en pileformet cirkel, trykker du på dette ikon vil du få vist en hængelås, dette betyder at automatisk skærm rotation på din iPhone er slået fra.Vil du aktivere skærm rotationen igen, trykker du bare på ikonet igen og hængelåsen vil forsvinde.

Jeg vidste ikke at man kunne dobbelt klikke på home knappen

Det er langt fra alle der kender denne funktion, men nu hvor vi har vist dig dobbelt klik funktionen så er det oplagt at fortælle hvordan du kan spare lidt på strømmen.

Du vil se en lang række apps, det er alle de apps du har haft åbnet som aldrig er blevet lukket, grunden til disse apps ikke er lukket er så du hurtigt kan hoppe frem og tilbage mellem dem.

Men måske bruger du slet ikke alle disse apps længere, og i så fald ligger de kun og bruger strøm, derfor er det en god idé at lukke alle apps når du ikke bruger dem.

Dette gør du ved at holde fingeren nede på et app i listen, du vil nu se et rødt minus, trykker du på dette lukkes appen helt, og du kan være helt rolig appen bliver ikke slettet, kun lukket.


Lige så snart du åbner et app igen, vil du kunne finde appen i listen igen, personligt lukker jeg alle de åbne apps flere gange om dagen for at spare på strømmen.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

4 thoughts on “Slå skærm rotering fra på din iPhone”

 1. Hej efter den sidste opdatering kan jeg ikke fjerne de sider jeg har været inde på, de kommer frem nederst på siden , men når jeg holder fingeren på kommer der ikke et rødt kryds frem . Hvad gør jeg så, ligeledes er min skærmrotation låst.
  Har prøvet hvad der står på siden.
  Mvh jfr

 2. Jeg har en iphone4. Når jeg går i indstillinger, er der ganske rigtigt en hængelås i øverste Linie, men jeg kan ikke fjerne den. Hvad har jeg misforstået?
  Med venlig hilsen
  Margrethe Olsen

 3. Gå retur til forside, træk op fra bunden af skærmen, klik på lås ikonet

Leave a Reply

Your email address will not be published.