Skal din næste telefon være holdbar uden at gå på kompromis med design? Her er 3 gode bud

Sponsoreret indhold:

Hvis der er noget, som danskerne er glade for at købe og opgradere ofte, så er det telefoner. Som oftest har danskerne en telefon i mellem 2 til 3 år, inden de vælger at udskifte den med en ny. Med et marked, der er i konstant udvikling i forhold til nye modeller og teknologi, så er det vigtigt at vurdere, hvad der egentlig er vigtigt, når man køber en ny.

Noget, som telefoner specielt kan differentiere sig på, er deres holdbarhed, og i denne artikel giver vi dig et bud på nogle modeller, som på nuværende tidspunkt er iblandt de mest holdbare på markedet.

1.   Samsung Galaxy S21

Vi lægger ud med det nyeste skud på stammen fra Samsung, nemlig modellen med navn Galaxy S21. Galaxy serien fra Samsung har i mange år været en af de mest populære telefoner med androidstyresystemet, og det er med god grund.

Telefonen kommer med Samsungs bedste skærm, største batteri og bedste ydeevne, og derfor er der i den grad tale om en premium-telefon. I forhold til telefonens holdbarhed, så kan denne telefon holde til rigtig meget, da den er udstyret med den nyeste version af Gorilla Glass fra Corning. Det betyder, at den er meget robust overfor tab og ridser i glasset.

På bagsiden af telefonen er den endda udstyret med plastik, som gør den endnu mere hårdfør overfor skader. Man skulle også tro, at en telefon, som kommer med denne hårdførhed, ville gå på kompromis med design, men det er ikke tilfældet her. Samsung Galaxy S21 kommer med et design som går i tråd med den tidligere telefoner fra serien. Er du til Androidtelefoner, så er denne model et rigtig fornuftigt valg.

2.   iPhone 13

Har du nogensinde hørt om telefonen iPhone? Sagde ingen nogensinde.

IPhone er ultimativt det mest populære telefonmærke i Danmark, og det er med god grund. iPhones er nemlig specielt kendt for deres brugervenlighed samt cloudløsning, hvor man nemt og hurtigt kan koble forskellige Apple enheder sammen.

iPhones er meget stilrene og eksklusive, men har tidligere været kendt for, at de ikke er så holdbare som andre telefoner. Det er ikke tilfældet med deres seneste model iPhone 13. Den kommer nemlig med en et meget stærkt ceramic shield, og derfor er den også meget holdbar.

Der er dog glas på begge sider af telefonen, som bliver holdt sammen af en aluminiumsramme, og derfor kan man naturligvis altid være uheldig, at skærmen eller bagsiden går i stykker. Hvis man er uheldig, er der heldigvis mange virksomheder, som tilbyder en iPhone reparation. Foretrækker iOS styresystemet fremfor android, og stadig ønsker en holdbar telefon, så kan man roligt fortsætte med at være loyal overfor Apple.

3.   Google Pixel 5

Den sidste telefon, som vi vil præsentere i denne artikel, adskiller sig en smule fra de 2 andre telefoner. Den kommer nemlig med en metalbagside, hvor de to andre har henholdsvis glas og plastikbagsider. På forsiden er den ligesom Samsung telefonen udstyret med det nyeste Gorilla Glass fra Corning. Derfor kan man godt argumentere for, at Google telefonen måske er den mest holdbare af de 3 telefoner, som vi præsenterer i denne artikel.

Googles telefoner er ikke så udbredt som Samsung og iPhones i Danmark, men den kan sagtens måle sig med de 2 andre giganter. Designmæssigt er den super lækker at se på, og i forhold til performance præsterer den også lige så godt som de 2 andre. Så hvis du har mod på at prøve noget nyt, som i den grad er holdbart, så er Googles Pixel 5 et rigtig godt bud.

Lad dig inspirere af disse 3 telefoner i jagten på din nye og holdbare telefon.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.