Sådan skifter du batteriet i din iPhone

Synes du at batteriet i din iPhone er blevet dårligere? Så læs med her og se hvordan du selv skifter batteriet nemt og hurtigt.

Hvis du føler batteri tiden på din iPhone er blevet dårligere med et fuldt opladt batteri kan det være batteriet som er blevet dårligere, selvom Apple benytter Lithium batterier.

Denne type batterier er langt bedre til fx iPhones end de gamle Nikkel batterier, men som alle andre batterier har de en hvis levetid før de begynder at blive dårligere.

Selve levetiden og ydeevnen hænger ofte sammen med hvor mange gange batteriet har været fuldt opladt.

Er din iPhone ældre end 1 år er der ikke garanti på selve batteriet længere, med mindre du har tegnet en ekstra lang forsikring.

De fleste hardware producenter har max 1 års batteri garanti, da de godt ved at batterier ikke holder for evigt.

Bemærk at denne efterfølgende guide er på eget ansvar, og er din telefon inden for en garanti periode anbefaler vi ikke at du selv åbner din iPhone da garantien ryger.

Sådan skifter du batteriet i din iPhone

Har du en iPhone som er uden for garanti eller vil du gerne skifte batteriet på din iphone selv, fordi det er dyrt at få et værksted til at gøre det for dig? Så læs denne simple guide.

Det skal du bruge:

  • Lille stjerneskruetrækker (Se skruerne i bunden af din iPhone for størrelsen)
  • iPhone batteri – Find et batteri til alle modeller hos Batterystore.dk – Se deres tilbud her
  • ”Negle” eller plastik genstand

Ved du ikke hvor du skal købe et nyt iPhone batteri? – Der findes efterhånden en del webshops der sælger iPhone dele her i blandt batterier, af danske sider kan bl.a. nævnes Batterystore.dk som har det største udvalg af Kits og batterier til Iphones.

Sådan gør du:

1. Sluk din iPhone
2. Fjern de to skruer der sidder i bunden af din iPhone

3. Skub bagcoveret op som på en gammel Nokia telefon og fjern det

4. Fjern skruen der holder ledningen til batteriet på plads

5. Vip forsigtigt kontakten op, enten med dine negle eller med en plastik genstand, kontakten skal vippes op fra den ende der er tættest på toppen af din iPhone og herefter den ende der vender mod bunden af din iPhone (anden genstand der ikke er strømledende kan også bruges)

6. Brug plastik flippen til at hive batteriet ud med

7. Inden du sætter det nye batteri på plads, så tjek at det lille stykke metal sidder korrekt.

8. Her efter er det blot at indsætte det nye batteri og samle din iPhone igen.

Hvis du ønsker et komplet kit til af skifte dit batteri ud i din iphone inklusiv batteri så kan du få det hos Batterystore.dk her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.