Sådan opretter du en amerikansk iTunes konto

Vil du bl.a. have adgang til nye film og tv-serier samt amerikanske apps? Så læs med her og se hvordan du opretter en amerikansk iTunes konto.

Som du måske ved så har man i USA adgang til lidt andre apps end vi har i den danske App Store, samtidig er film og tv-serier også en del nyere i hvert falde når det kommer til amerikanske film og serier.

Kunne du tænke dig at få fingrene i det amerikanske indhold, så vil vi her fortælle dig hvordan du klarer denne opgave.

Amerikansk iTunes konto

Grunden til at du ikke bare kan oprette en amerikansk konto er pga. Licenser og rettigheder til indholdet, derfor skal man undervejs oprette et falsk navn og adresse og betale med amerikanske gavekort (Gift Cards) hvilket ikke er direkte ulovligt.

”Jeg har svært ved at se, at det skal være strafbart. Efter dansk ret mener jeg ikke, at det er ulovligt, at du afgiver nogle forkerte oplysninger.

Normalt kan det jo være tegn på bedrageri og dermed strafbart, hvis det er for at skaffe sig selv vinding”, siger Peter Lind Nielsen, advokat i Bender, Von Haller og Dragsted.

”Men i denne sag er der jo ingen parter, der lider tab, så umiddelbart kan jeg ikke se, at det efter dansk ret er ulovligt.”

Du kan sagtens have en amerikansk og en dansk iTunes konto, dog skal du være opmærksom på at det kan blive noget rod, da du hele tiden skal logge ud og ind og skifte iTunes konto alt efter hvilken app du skal bruge.

Men er det primært for at få adgang til nye film og tv-serier er der intet problem i at have en amerikansk konto du logger ind på når du vil se disse.

Opret amerikansk iTunes konto

I denne guide foregår det hele på din computer.

1. Åben iTunes og vælg iTunes Store, her skal du skifte til den amerikanske butik, dette gør du i nederste højre hjørne ved at trykke på det danske flag og her vælger du United States.

2. Du kan ikke bruge et dansk kreditkort, derfor skal du oprette din konto med et lille trick, der gør at du ikke skal bruge kreditkort.
I toppen af iTunes vil du se en række menuer, her vælger du App Store og i højre side vil du se Top Free Apps, her vælger du en gratis app, og når iTunes vil have at du logger ind vælger du i stedet Opret Apple-id.

3. Klik continue og accepter betingelserne, her udfylder du felterne. Bemærk at din email må ikke være tilknyttet Apple på nogen måde i forvejen, du skal altså bruge en anden email, end din nuværende konto.

4. Næste side er betaling, her har du nu mulighed for at vælge ”None”, vælg den. Du skal nu bruge et falsk navn og adresse, til dette kan du fx bruge siden fakenamegenerator.com her vælger du bare køn og USA og trykker generer.

Bemærk at det kan være en god idé at trykke generer indtil du får en adresse i Californien, da man ikke betaler moms her, men det er ikke et krav.

Du skal nu udfylde felterne i iTunes med din nye identitet, men undlad feltet ”redeem a code”.

5. Når du går videre, fra ovenstående trin skulle du gerne modtage en mail, denne skal du bekræfte ved at klikke på et link i mailen, indtaste din mail og kode og nu har du en amerikansk iTunes konto.

Du kan nu bruge din amerikanske iTunes konto på alle dine Apple enheder, men bemærk at da du ikke har tilknyttet et kreditkort kan du ikke købe noget det koster penge.

itunes-gift-card

For at du fx kan leje nye film i iTunes skal du købe amerikanske gavekort, her er det vigtigt at du ikke bare køber et dansk iTunes gavekort i fx Fona, da det ikke virker til den amerikanske butik.

I stedet kan du benytte sider som fx hurtigegavekort.dk her kan du købe amerikanske iTunes gavekort og få dem tilsendt på mail med det samme.

For at indløse et gavekort skal du åbne iTunes, tjekke at du er logget ind på den amerikanske konto ved at vælge iTunes Store i venstre menu, oppe i højre hjørne vil der stå hvilken konto du er logget ind på, er det den korrekte konto kan du holde musen over navnet og trykke på pilen der kommer frem, her vælger du Redeem og indtaster koden fra dit gavekort og trykker Redeem.

Oppe foran dit navn skulle nu gerne stå hvor mange penge du har på kontoen, og du kan nu leje film, tv-serie eller købe apps.

God fornøjelse ☺

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

31 thoughts on “Sådan opretter du en amerikansk iTunes konto”

  1. Hej Gadget4Apple,

   Der er ikke nogen problemer i at benytte fakenamegenerator.com, da det eneste du skal bruge den til er at finde en amerikansk identitet som iTunes vil acceptere 🙂

   Mvh.
   Christian

  2. Fedt! Jeg har laenge ventet paa en guide som denne. Jeg sidder til daglig i Nicaragua og der er ikke mange Apps hernede 🙂

  1. Hej Carsten,

   Har du fulgt vejledningen helt præcist?
   Det er nemlig vigtigt at man vælger en gratis app først og herefter vil den så spørge om du vil oprette en konto og når du gør det denne vej, vil du få muligheden “none” ved de forskellige kreditkort.
   Går du bare direkte til opret vil du ikke få “none” muligheden.

   Mvh.
   Christian

    1. Hej Carsten,

     Bruger du en mail som ikke er tilknyttet en anden iTunes eller Apple ID i forvejen?
     Denne besked kommer nemlig typisk hvis din mail allerede er i brug på en eller anden måde, det kan være som primære mail men også bare som backup mail til din Apple konto.

     Tjek evt. dit Apple ID og se at der kun er tilknyttet en mail til dette ID.

     Mvh.
     Christian

 1. Hey Christian
  så er der oprettet en amerikansk konto
  men jeg kan ikke få filmen vist på apple tv
  hvad gør jeg forkert.

  1. Hej Claus,

   Kan du logge på den amerikanske iTunes konto på dit Apple TV?
   Prøv evt. at ændre sproget til amerikansk, og tag strømmen fra dit Apple TV i 10 sekunder og start det op igen.

   Virker det fint på din computer?

   Mvh.
   Christian

 2. Fremragende arbejde Christian! Jeg har brugt et par timer på nogle andre fremgangsmåder som ikke virker mere, men det her var super simpelt.
  Det her redede min aften!

 3. Hej rigtig god ide, men hver gang jeg skal oprette kontoen i Istore, siger den at jeg skal kontakte ITunes support?
  Hvad gør jeg forkert?

  1. Hej Kim,

   Har du evt. en anden mail du kan prøve med? Denne fejl har jeg også set et par gange, men i begge tilfælde har det været fordi mailen allerede er tilknyttet en konto, måske ikke som primære mail men som sekundær, også hvis den har været brugt før men ikke bruges længere.

   Mvh.
   Christian

 4. Super guide Christian – mange tak!

  Ved du i øvrigt, om det er muligt, at have to itunes-konti liggende på ens Apple TV, så man ikke skal indtaste hele ens brugernavn og ID, hver gang man skifter mellem den danske og den amerikanske konto?

  Når jeg selv prøver, “tilføj ny konto”, så slettes den anden konto automatisk.

  mvh
  Nicolai

 5. Hej Christian.
  Tak for en fin guide. Jeg havde ingen problemer med at lave en US-konto.
  Jeg hentede CBS’ app til min iPad og kommer også fint ind for at vælge show, men når jeg vil afspille et afsnit bliver app’en lukket.
  Jeg har ændret sprog til engelsk og genstartet min ipad.
  Har du ideer til, hvordan jeg får det til at virke?
  Mvh. Line

  1. Hej Line,

   Jeg ved desværre ikke hvad det kan være og jeg kunne ikke umiddelbart finde en løsning.

   Jeg har dog prøvet lignende med andre apps, hvor den eneste løsning var at lave en gendannelse. Om det også er situationen med dig er jeg ikke sikker på.

   Mvh. Andreas

 6. Hej
  Har oprettet både dansk og amerikansk apple id – men kan nu ikke finde mit danske apple id. Hvor skifter jeg til den danske itunes store, så jeg kan logge ind med mit danke apple id igen?

 7. Hej Christian,
  Jeg oprettede for nyligt et US ID til itunes med et gavekort mens jeg var i USA. Nu kan jeg ikke finde de $25 koblet til den pågældende konto, og jeg har fået svaret, at kontoen ikke allerede er tilknyttet itunes…hmmm jeg brugte jo fakename og kan sågu da ikke huske i hvilket navn jeg oprettede kontoen kun min email adresse, der i forvejen ikke er koblet til itunes og ej heller er back up.
  Jeg går ind i den amerikanske store og forsøger den vej og jeg har sågar forsøgt via min unblockus for at få en US IP adresse…..hvordan hulan får jeg fat i de $25 dollars igen igen. Alt var ok i USA, jeg har dog ikke købt noget endnu via den konto, så der skulle meget gerne stadig stå $25…
  Hvad kan jeg gøre? Har skiftet adgangskode fordi jeg er blevet bedt om det, da jeg ville oprette kontoen på apple tv……..

 8. Hej

  Jeg har prøvet at oprette en Amerikansk konto, men når jeg skal udfylde email og oplysninger, kan jeg ikke få lov at skrive i felterne.

  Vil det sige at apple har fjernet muligheden for at anvende denne guide?

 9. Hej. Den email, som jeg skal modtage, kommer aldrig. Jeg har lavet en ny mailadresse, men der sker bare ikke noget. Jeg har også prøvet med en ældre mailadresse, men som heller aldrig har været koblet til noget med iTunes før. Hvad skal jeg gøre?

 10. Hej er en dreng på 12 år. 🙂 ved allerede hvordan man laver en amerikansk 🙂 men jeg har jo ikke et tilknytet kredit kort til min danske konto vis jeg vil købe et gavekort ( iTunes ciftcard) skal jeg bruge et tilknytet kort eller? Hjælp mig 🙂

 11. Jeg har oprettet US konto, jeg har købt et gavekort og sat pengene ind på min amerikanske konto (fordi kontoen er oprettet uden creditkort). iTunes viser at der penge på kontoen. Når jeg logger min iPhone ind på denne nye USA konto, og forsøger at hente en app, så kører ‘vente’-cirklen bare rundt og der sker ikke mere!. Dette uanset om det er en gratis app eller ej.
  Håber denne tråd stadig er aktiv!?

 12. Hej, hvergang jeg trykker “next” så siger den jeg skal kontakte itunes support, og har prøvet at ændre mailen, men intet virrker, alt andet er ellers fint.
  Hvad gøre jeg?

Leave a Reply

Your email address will not be published.