Sådan laver du din iPhone til et mikroskop

Vi har i denne omgang kigget nærmere på et iPhone-mikroskop, der zoomer fra hele 60 – 100x. Du har altså rig mulighed for at tage et nærmere kig på detaljerne med dette mikroskop.

Produktet er kinesisk og har ikke et specielt navn udover 60x-100x mobile phone microscope, men det er i og for sig også lige meget så længe det virker.

Modellen vi har testet er beregnet til iPhone 5, der medfølger nemlig et cover som du sætter på din iPhone og herefter kan du skrue mikroskopet fast på coveret.

Du kan selvfølgelig også anvende mikroskopet uden at montere det på din iPhone, men efter vores mening er det sjoveste nu at montere det på iPhonen.

Kassen indeholder alt

Med til mikroskopet får du alt hvad du skal bruge, selv batterierne til LED-lyset medfølger.

I kassen finder du:

  • Mikroskopet
  • Cover til iPhone 5
  • Etui til mikroskopet
  • Etui til coveret
  • Manual
  • Batterier (er installeret på forhånd)
iPhone 5 mikroskop

Nem installation

Selvom der medfølger en manual er det nok de færreste der får brug for den. Coveret er som vi kender det, nemt og hurtigt at klikke på iPhonen, herefter skruer du mikroskopet fast og så er du godt kørende.

Billig og god kvalitet

Selve kvaliteten på mikroskopet er ikke specielt imponerende, det føles let og plastikagtigt, og faktisk får man følelsen af, at det ikke kommer til at virke.

De to justeringshjul på mikroskopet er en smule stramme at justere, men når det så er sagt, så fungerer det fint og imponerer faktisk en smule.

Jeg havde ikke regnet med, at et mikroskop der føles så billigt rent faktisk kunne virke så godt.

Det udfører helt klart opgaven til punkt og prikke, og med det indbyggede LED-lys kan du få detaljerne frem i hvad som helst.

Oplagt julegave

Mangler du en advents eller julegave til 200-300 kroner? Så er dette en oplagt idé. Pt. er dette mikroskop set til 279,- hos Gadget4Apple.com
Handler du hos Gadget4Apple kan du bruge rabatkoden “ilrabat” og spar 15% på alle deres produkter.

Jeg er sikker på, at man hurtigt kan få en del tid til at gå med, at undersøge sjove ting og sager. Her på redaktionen kiggede vi bl.a. nærmere på en musemåtte, hvilket gav et meget sjovt resultat.

Fanger du et insekt er jeg sikker på, at der også er nogle sjove detaljer, at se nærmere på.

 

Mikroskopet er pengene værd

Til små 300 kroner er det begrænset hvad man kan forvente sig, men efter min mening er dette mikroskop helt klart pengene værd. Pakken indeholder alt hvad du skal bruge og samtidig virker mikroskopet bedre end forventet.

Alt i alt en sjov lille gadget til din iPhone, som du nok skal få en del tid til at gå med.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.