Sådan får du en billig iPhone-skærmreparation

Er uheldet ude og skærmen går i stykker på din iPhone, kommer det hurtigt til at koste mange penge at få den repareret hos de officielle forhandlere. Det kan heldigvis gøres meget billigere et uautoriseret sted – også uden at du mister reklamationsretten.

En ud af fem iPhone-ejere oplever på et tidspunkt at stå med en skærm, der er gået i stykker. Det er ikke så underligt når man tænker på, at skærmen er lavet af glas og din iPhone trods alt er en genstand du har i hænderne mange gange i løbet af en enkelt dag. Et kort uopmærksomt øjeblik og den ligger på asfalten med en skærm man slet ikke kan læse noget på bagefter.

Det bliver en dyr affære, hvis du følger de officielle Apple-regler og straks går til en autoriseret forhandler – typisk ved at returnere den til det teleselskab, hvor du har købt den. Apple påstår nemlig, at du mister garantien på din iPhone, hvis du ikke retter dig efter deres politik på området.

Vi har undersøgt sagen nærmere og du kan heldigvis få din iPhone repareret meget billigere og det endda med købeloven på din side.

Du må gerne vælge en billig reparatør

Skulle du være én af de uheldige, hvis skærm går i stykker, så hævder Apple, at din iPhone skal repareres hos en autoriseret forhandler – ellers kan du ikke længere bruge din garanti på mobilen. Det er dén del, der ofte er meget dyr, for selvom priserne på de forskellige iPhone-modeller er relativt ens hos forhandlerne, så varierer priserne på reparation temmelig meget, alt efter hvem din forhandler er. En stikprøve viser, at det koster mellem 700 og 2.500 kroner for udskiftning af iPhone-skærmens glas de officielle steder.

Forbrugerrådet slår dog fast, at Apples officielle politik er i strid med den danske købelov. Ifølge den har du altid to års reklamationsret. Så selvom du går til en uautoriseret forhandler, som skifter glasset meget billigere, forsvinder din reklamationsret altså ikke – kun din 1-årige Apple-garanti.

Det er vigtigt at huske, at du efterfølgende stadig kan klage til Apple over eventuelle andre fejl ved telefonen. Dén lille detalje oplyser Apple-forhandlerne meget sjældent om, når kunderne spørger til skærmreparationer.

Find en billig forhandler

Skulle du så tilhøre én af de 20%, der får en revnet eller knust iPhone-skærm, så findes der efterhånden mange uautoriserede forhandlere, der kan klare reparationen langt billigere. Du finder reparatørerne online og via mange små butikker rundt omkring i landet.

Nørrebrogade i København er bare ét eksempel, hvor adskillige uautoriserede forhandlere konkurrerer stærkt på priserne. Ellers bare søg lidt på ” iPhone skærm reparation” på Google og du vil få mange resultater.

En af de billigste forhandlere til at udskifte din iphone skærm er imania.dk som tilbyder at sende en retur bobleplast kuvert til din hoveddør som du sender din iphone med til dem, hvorefter de skifter den for priser for helt ned til 397 kroner og sender den retur for dig, inklusiv gratis fejlfinding.

Bestil udskiftning af din iphone skærm hos imania.dk ved at klikke her

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

7 thoughts on “Sådan får du en billig iPhone-skærmreparation”

 1. Min søn har købt en brugt IPhone 4. Desværre virker kameraet kun ind imellem. Det åbner ikke op, så man kan se motivet, og nogen gange gør det, men fryser biledet? Kender i til dette problem, og kan det mon laves?
  Mvh Janne Søvang

 2. Hej, min skærm er gået i stykker på min iPhone 5S og noget af kanten i venstre hjørne er gået af. Hvad vil det komme til at koste?? Jeg vil meget gerne snart have den repareret.

 3. Hej

  Vi har 2 stk. Iphone 4 på kontoret som er låste efter tidligere personale har forladt os, og vil høre om det er muligt samt pris for at åbne disse.

  Ser frem til at høre retur.

  Vh

  Peter Smith

Leave a Reply

Your email address will not be published.