Sådan får du billede på dine kommentarer

Kunne du tænke dig at få vist et billede når du skriver spørgsmål og kommentarer? I denne guide viser vi hvordan du får vist dit billede.

Har du underet dig over hvordan andre kan få billeder vist når de skriver kommentarer på forskellige hjemmesider? Og kunne du tænke dig at få vist dit personlige billede.

Så er læs med her og se hvordan du får vist et billede hver gang du skriver en kommentar på iPhoneLuppen og mange andre hjemmesider.

Hvordan gør jeg?

Som det er nu vil dit billede typisk se sådan her ud, når du skriver en kommentar, dette kan du heldigvis ændre så du det får dit personlige præg, herefter vil det blive vist ud for dine kommentarer som fx her.

Først og fremmest skal du tilgå hjemmesiden Gravatar.com det er nemlig her du indstiller din e-mail til at vise et billede når du skriver en kommentar.

Dvs. hver gang du skriver en kommentar og din e-mail vil det valgte billede blive vist, bruger du fx en anden e-mail vil du ikke få vist et billede.

På siden Gravatar.com vil du se et felt hvor du kan indtaste din e-mail, gør dette og tryk på den grønne knap, herefter vil der blive sendt en bekræftelses mail, så du er sikker på at det er den rette mail du har indtastet.

I mailen trykker du på linket og følger vejledningen på skærmen, her vil du skulle oplyse et brugernavn du ønsker, og en adgangskode, når dette er gjort skal du sætte flueben i ”I have read and agree..” og herefter trykker du på den blå Tilmeld knap.

Nu har du oprettet en såkaldt Gravatar bruger, det eneste du skal bruge denne til er at få vist et billede, derfor trykker du nu på ”My Account” oppe i højre hjørne, og vælger tilføj et billede.

Du vælger nu et billede og beskærer det og afslutter, herefter skal du rate billedet, en beskrivelse af de forskellige ratings vil være vist længere nede, men som udgangspunkt er en G rating den mest normale.

Herefter er du færdig og dit billede vil nu blive vist på bl.a. iPhoneLuppen.dk næste gang du skriver en kommentarer.

Hvorfor er det en god idé med et billede?

Det kan være en god idé at vise et billede på dine kommentarer, dette er der flere grunde til, men som de fleste sikkert ved fanger et billede altid bedre end bare tekst.

Så ved at have et billede på dine kommentarer vil de ofte modtage flere svar, derudover skaber et billede også mere troværdighed og personliggøre dine kommentarer yderligere.

2 thoughts on “Sådan får du billede på dine kommentarer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.