Sådan beskytter du din nye iPhone

3 ting, du sikkert ikke vidste om Samsung Galaxy-smartphones

Dette indhold er sponsoreret

Måske har du lige købt din første iPhone, fået den gamle repareret eller overvejer at investere i en af de nyere modeller. Det er ikke billigt, og kræver ofte god beskyttelse, hvis man ikke vil ødelægge telefonen i løbet af ingen tid. Så vil man undgå skrammer, ridser og dyre regninger hos en reparatør, bør man overveje at tage sine forholdsregler. Der findes heldigvis mange måder at beskytte sin telefon på, og det behøves hverken være dyrt eller umoderne. Læs videre for at se, hvordan du kan beskytte din iPhone. 

Den synlige beskyttelse

Har du planer om at købe en iPhone, kan det være en god idé at investere i et cover. Det er dog vigtigt, at du køber et iPhone XR cover, hvis du har en iPhone XR, og hvis du har en iPhone X, skal du selvfølgelig have et iPhone X cover. Mobilcovers passer nemlig ikke til alle iPhones, så det er naturligvis vigtigt at købe et cover der passer til den model du har. Der findes mange forskellige varianter, så der er noget til enhver smag! Med et cover beskytter du både bagsiden af din iPhone, men også glasset, hvis du får et cover der dækker kanterne. 

Den usynlige beskyttelse

Virus på en iPhone er sjælden, men ikke helt umulig. Den populære telefon er ikke helt immun over for virus, så det er også vigtigt at beskytte sit privatliv. For at undgå sikkerhedstrusler, som alle brugere af en telefon kan komme ud for, kan man gøre mange ting. For det første, bør man kun downloade apps fra App Store, så man er på den sikre side. Man kan desuden beskytte sin iPhone ved ikke at klikke på ubekræftede links i mails. 

Generel beskyttelse 

Man skal også sørge for at holde sin telefon opdateret. Mange tror at man ikke behøves opdatere sin iPhone, men faktisk bliver telefonen beskyttet ved jævnligt at opdatere sit operativsystem. Man skal også opdatere sine apps, så man minimerer risikoen for, at kriminelle kan udnytte fejl og mangler i appen, og kompromittere sikkerheden på din iPhone. Derudover skal man være påpasselig med at bruge gratis WiFi. Hvis man skal handle på nettet, skal man helst ikke gøre det på offentligt netværk, da din data ikke bliver krypteret. Generelt bør man bruge en VPN-forbindelse, når man er på en gratis internetforbindelse, fordi det på den måde beskytter din forbindelse ved at kryptere data på din iPhone.  

Leave a Reply

Your email address will not be published.