Hvad betaler du for dit mobilabonnement?

Annonce:

Har du ind imellem skænket det en tanke, om det var ved at være tid til at tjekke et nyt mobilabonnement ud, men er du kommet fra det hver gang, så er det nu du kan få helt styr på om du har det bedste af det bedste.

Du kan finde frem til det billigste mobilabonnement online

For at finde det bedste mobilabonnement, så er det først og fremmest vigtigt at vide hvad man prioriterer højest. Spørg dig selv om du f.eks. bare har brug for det billigste af dem alle, om du vægter super dækning højest eller om det vigtigste for dig er den tilgængelige data du får med dit abonnement.

Hvis du vælger at gå efter det billigste mobilabonnement, så kan du online med få klik finde en oversigt med alle de udbydere du kan vælge imellem. Her kan du let få en visning, hvor den billigste ligger først for. Du kan samtidig ude i siden klikke af, hvad du ved der minimum skal være med.

Tjek dit nuværende forbrug og brug din viden herfra til at få det bedste nye abonnement

Hvis du ikke lige på stående fod ved, hvad du egentlig bruger nu, så kan det være vanskeligt at sige om du f.eks. har brug for 2 timers fri tale eller 5 timers fri tale. Hvis det er tilfældet, så kan du let finde ud af det, ved at se på dit nuværende forbrug.

De fleste mobilabonnementer kommer med en app. Mange aner slet ikke at de løbende kan tjekke deres forbrug ud i denne app. Har du adgang til sådan en app, så vil du kunne se f.eks. hvor meget data du har brugt hver måned i den tid du har haft det abonnement. Ligger du f.eks. lige på kanten til at ave brugt al din data og har du nu 10GB til rådighed, så bør du vælge et abonnement med lidt mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.