Sådan beskytter du din iPhone mod cyberkriminalitet

Sponsoreret indhold:

De senere år har der været en markant stigning i mængden af cyberkriminalitet verden over. Det sker i takt med, at vi flytter store dele af vores liv online. Læs nogle tips her om, hvordan du bedst beskytter din iPhone med cyberkriminalitet.

Der er en lang række tiltag, man kan tage, hvis man ønsker at beskytte sin iPhone bedst muligt. Først og fremmest, så handler cybersikkerhed om information. Jo mere du ved om hvilke trusler, der findes, og hvordan du opdager dem, jo bedre. Det vil gøre dig i stand til hurtigt at spotte, hvis du får en uvenlig mail eller besøger en usikker side. Derudover er der en række konkrete ting, du kan gøre for at optimere sikkerheden.

Opdatér og tjek dine indstillinger

Et af de bedste tips til at beskytte sin iPhone er at sørge for, at den er opdateret. Det er faktisk en rigtig godt ting at gøre, da Apple løbende forbedrer deres sikkerhedsindstillinger. Det er dog altid en god idé lige at vente et par uger fra den nye opdatering kommer ud, til at du rent faktisk henter den.

Derudover bør du gå ind i dine indstillinger og tjekke dine sikkerhedsprocedurer. Aktivér så mange af sikkerhedsmuligheder, som du kan. Det kan fx være ekstra kodeord, FaceID og TouchID. Derudover bør du aktivere to-faktor-godkendelse på dit AppleID og andre apps, hvor det er en mulighed.

Undgå offentlige netværk

Det kan være fristende at benytte sig af et offentligt netværk eller et hotspot, når man er på farten. Det skal man dog overveje to gange. Hvis man vælger at bruge offentlige netværk, så skal man aldrig besøge fortrolige og følsomme sider som fx sin bank. Der er nemlig ikke noget sted, hvor det er nemmere for en hacker at tilgå din information end på et offentligt netværk. En god ting, man kan gøre, er dog at installere en god VPN, hvis man er glad for at benytte sig af offentlige netværk. Den vil beskytte dig langt hen ad vejen.

Vær forsigtig på nettet

Det bedste råd er også det mest enkle. For at beskytte din iPhone og dens data, så skal du være forsigtig, hvad du åbner og downloader. Overvej at installere et antivirusprogram for at beskytte dig mod det værste.

Man kan netop bruge sin iPhone til at besøge mange forskellige steder på nettet. Det er for eksempel rigtigt nemt at bruge den til at finde uartige historier. Her åbner man blot sin browser, søger på nettet, og så kan man nemt finde en god BDSM side. Uanset hvilken side man besøger, skal man altså være opmærksom på, at man har fornuften med i det, man foretager sig på nettet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.