iPhone Wi-Fi problemmer – Her er den simple løsning

Vi har fået en del spørgsmål om forskellige problemer vores brugere har med Wi-Fi på deres iPhones. Derfor har vi valgt at lave denne guide til at løse alle de forskellige problemer der måtte være. Hvis du har oplever andre problemer end dem som er beskrevet i denne artikel så skriv en kommentar i kommentarfeltet herunder.

 WifiDe forskellige Wi-FI problemer vores brugere oplever

 1. Min iPhone kan ikke forbinde med en bestemt Wi-Fi forbindelse?
 2. Min iPhone går ikke automatisk på mit hjemme Wi-Fi?
 3. Jeg er kommet til at trykke glem netværk og kan ikke finde min Wi-Fi forbindelsen?

 

Den simple løsning:

Alle disse 3 problemer kan løses ved at nulstille din iPhones netværksindstillinger og derefter oprette forbindelse igen til den ønskede Wi-Fi forbindelse.

Du nulstiller din iPhones netværks indstillinger via denne sti – Indstillinger – Generelt – Nulstil –  Nulstil netværksindstillinger

Virker dette ikke?

Virker dette ikke kan fejlen ligge på det modem som bruges til forbindelsen. Hvis ikke det overstående råd virker, så prøv at genstart din router. Der kan nemlig ligge en opdatering til din router og da denne opdatering først bliver installeret når router slukkes giver dette god mening.

 

Virker ingen af disse råd?

Har du stadig problemer efter at have prøvet disse råd? Så skriv en kommentar herunder og lad os prøve at hjælpe dig med en løsning.

43 thoughts on “iPhone Wi-Fi problemmer – Her er den simple løsning”

 1. Min wi-fi knap er bare grå, så kan ikke aktiver den så den kan søge efter et netværk?

  1. Fandt du en løsning? Jeg kan nemlig heller ikke skubbe min wifi knap hen “til højre”, så iPhonen søger efter mit netværk.

   Har brug for hjælp!

 2. Kan ikke finde wifi på min iPhone 5, men finder det fint på min iPhone 6
  Har prøvet de ting i forslår

 3. Hej jeg har arbejdet med iPhones i mange år.

  Wifi chippen får ofte fugt af forskellige årsager. Især 4S

  Oplad den altid et varmt sted (læg den ovenpå en router eks.)
  Læg den der hver nat.

  Hvis wifi feltet er gråt:

  Tag en hår tørrer, peg mod det lille hul ved jackstikket. DGiv den varm luft.

  Skift med at give det lille hul varme i 2 sekunder, derefter 4 sekunder afkøling.

  Bliv ved til den gule trekant kommer frem på skærmen.

  Sluk eller start den igen. Gør det igen til wifi igen ikke er gråt.

  Chippen koster 50,00 kr. kan skiftes, men det kan ikke betale sig.

  1. Fantastisk, Niels Rendbæk. Dit trick virkede også på min iphone efter 1 min. med vekslende varm og kold luft, så kunne telefonen se mit netværk…

 4. Min iPhone 4 har nedtonet gråt felt under Wi-Fi med følgende tekst under:
  Lokaliteters nøjagtighed forbedres, når Wi-Fi er slået til.

  Problemet er bare, at jeg ikke kan slå det til 🙁

  Har prøvet at slukke/tænde og også at slå netværksindstillinger fra.
  Lige lidt hjælper det.

 5. hej
  jeg har prøvet alt det er der forslået og intet virker, min 5s virker ellers uden problemer men bare ikke wifi, den kan slet ikke finde noget net nogen steder. har også prøvet at nulstille min netværks indstilling men intet hjælper.
  kan det laves , da jeg ikke vil have en ny tlf eller er jeg tvunget til at købe en ny?

 6. Min iPhone 5s gjorde det samme, og jeg fandt ud af at det var mit cover som der gjorde det. Da jeg tog det af, virkede wifi fint. Har du cover på? så kan det være derfor

 7. Hej, når jeg skal oprette fobindelse til wifi, siger den hele tiden jeg skriver koden forkert, og jeg er 100% sikker på at jeg skriver det rigtigt! Og har prøvet jeres løsninger men det virkede heller ikke…
  Hvad gør jeg?

 8. Min iphone 4s kan ikke finde nogle netværk, jeg kan sagtens logge på netværket med min ipad så det må jo være telefonen. Jeg har forsøgt at slukke og tænde wifi, derudover har jeg gendannet netværksinstillingerne. Alt sammen uden held.
  Jeg håber i kan hjælpe. 🙂

 9. Jeg har lige fået en ny iPhone6, men kan ikke få den til at gå på mit hjemme WiFi, som kører på en D-Link dir-645. Den logger fint på andre trådløse netværk, både private og på virksomheder, og også på min mobile 4G-Gateway-F469.

  Min iPad og andre af familiens Iphone4 og HTC telefoner logger fint på.

  Jeg har oprettet min iPhone6 efter en kopi fra iCloud af min tidligere iPhone5c, og har også forsøgt at tilgangen til mit WIFi manuelt.

  Jeg har flere gange forsøgt at genetablere den med “Slet alt indhold og indstillinger” og også “Nulstil netværksindstillinger”, samt også forsøgt med flere genstart af routeren.

  Når den forsøger at tilgå D-Link dir-645 routeren, accepterer den koden og finder IP-adressen og Subnetmasken, men kommer herefter ikke videre til IP-adressen på Router og DNS, men står bare og søger.

 10. ka ik hente opdatering til min iphone 4s da jeg ik ka finde wifi
  har prøvet at nulstille og alt andet
  hva gør jeg ….
  hilsen tonny

 11. Min iPhone 4 kan ikke længere komme på wifi på jobbet men har virket fint herhjemme indtil for 2 dage siden. Nu skriver den bare den ikke kan oprette forbindelse til netværket. Den kan fint finde både mit og naboens netværk, men vil ikke længere koble på. Har nulstillet netværksindstillinger samt haft genstartet mit modem. Er der nogen der har et forslag til hvad det kan være
  ..? Hilsen Danni

 12. Jeg kan kun komme på netværk når jeg er under 2m fra server.
  Andre iPhone og iPad kan komme på netværket 8-10m fra server.

  Hvad er årsagen til min iPhone 4S ikke kan række netværket længere væk?

 13. Min iPhone 4 kan ikke længere komme på wifi hjemme men har virket fint herhjemme indtil for 2 dage siden. Nu kan den ikke finde vores netværk, men den kan fint finde naboens netværk. Har nulstillet netværksindstillinger samt haft genstartet mit modem. Har opdateret min telefon. Er der nogen der har et forslag til hvad det kan være
  ..? Hilsen Marlene

  Reply

 14. Hi… Virker hårtørrer-tricket mon også på en Ipad mini? Vores Ipad har også en wifi knap, som er greyed out. Hverken reboot el nulstilling af netværks indstillinger virker…!!

 15. Jeg kan ikke opdatere min iPhone 5s , den skriver at den ikke kan godkendes , fordi der ikke er forbindelse til internettet , jeg forstår det ikke , da jeg har fuld skrald på internet symbolet , jeg har nulstillet internet forbindelsen , hvad kan jeg gøre ?

 16. W_klein@stofanet.dk

  hej casper. Vi har 2 iphones i familien. Den ene virker perfekt, men den anden har jeg prøvet alle dine tricks på for at komme på mit trådløse netværk. Når jeg går i indstillinger kommer der overhovedet ingen netværkforbindelser. Og der står wi-fi ikke tilsuttet, selvom den er slået til. Har du andre gode ideer.

  hilsenfra
  kamma og willy

 17. Tak for tilbud om råd. På min ellers ikke problemgivende iPhone 5S kan jeg pludselig (nej, ingen mig bekendte skader) ikke aktivere Bluetooth eller wi-fi. Har prøvet alle de givne forslag på nettet og Apple konkluderer at det må være min udbyder (YouSee – som er svære at få i tale og problemløsnings-mode :-)). Min iPd, min kones iPad og hendes iPhone kan godt få wi-fi til at virke. J, vi har også prøvet at slukke, vente og tænde routeren.
  Håber på råd

 18. Hej Jeg kan ikke slå wifi til på min iphone 4s. Knappen er grå Har prøvet at slå alt fra på telefonen og lige lidt hjælper det. Har også prøvet at så routeren fra som i forslog men det hjalp heller ikke. Hvad kan man så gøre ved det. Håber at i kan hjælpe mig

 19. Kan ikke komme på wifi har nulstillet netværks indstillinger og genstartet router, men virker stadig ikke.

 20. Mit Wi-Fi bliver ved med at skrive forkert adgangskode, men er sikker på det er den rigtige, da jeg uden problemer kan logge på det fra computeren. :,(

 21. Synes generelt min iphone 5 altid har haft svært ved at finde wifi, mens andre (samsung-brugere) havde meget lettere ved det. Er det ikke bare en dårlig wifi-modtager, der er i iphones?

 22. Er det muligt at bruge sin iphone som “wifi-modtager”
  Det vil sige at jeg gerne vil dele det internet jeg kan fange på min iPhone over til min pc uden at jeg skal bruge min mobildata ?

 23. Hej jeg har et problem men min iPhone 6. vifte symbolet viser den er på wi-fi. men det virker ikke.. vi er ude at rejse så det er rundt på de forskellige hoteller det ikke virker på min kones og min iPhone men på vores børns virker det finde..
  HJÆLPE

 24. Har haft IPHONE 4S i ca. 6 mnd, og har aldrig kunnet slå wifi og Bluetooth til . Jeg har prøvet løsning (nulstilling af netværk ) uden held !

  Hvad skal jeg gøre?

  Mvh Alexandre

 25. hej
  Når jeg spiller på min mobil så går min wifi ud nogle gange mens jeg ser en film. Det sker også for min søster vi begge har en iPhone 6s men det sker ikke for min lillesøster som har en 4’s det er død irriterende jeg forstår det ikke jeg tror der er noget galt på min og min søsters iPhone 6s
  Håber i kan hjælpe PS har nustillet netværkinstillinger men det hjalp ikke

 26. Min wi-fi knap er grå og kan ikke aktiveres. Jeg har prøvet begge ovenstående råd, uden det hjalp.

 27. Hej
  Mit wifi virker ikke hjemme, men gør på alle andre iPhones herhjemme. Jeg kan ikke finde det med mindre jeg sidder helt op af routeren, og hopper alligevel af bagefter? Hvad kan problemet være? Har prøvet både at nulstille telenfonen og netværks indstillingerne😊

 28. Jeg kan kun komme på netværk når jeg er under 2m fra server.
  Andre iPhone og iPad kan komme på netværket 8-10m fra server.

  Hvad er årsagen til min iPhone 6 ikke kan række netværket længere væk?

  mvh Stephan

 29. Hej
  Jeg har prøvet alt! Mit problem med min iphonje 7 plus er at telefonen ikke kan koble sig på wifi hjemme- medmindre man går helt helt tæt på internet boksen.

  Den samme problem har jeg i bybusser. Nogle gange står der at internetet er koblet til selvom det ikke virker. Det dur ikke da jeg bruger over 3 timer om dagen på transport.
  Hvad skal jeg gør??????

 30. Hej
  Jeg kan hverken finde wifi eller bluetooth. Min iPhone bliver ved med at loade men finder ikke noget. Det er mystisk. Håber i kan hjælpe. Mvh

 31. Jeg kan pludselig ikke logge på vores wifi herhjemme trods det st telefonen har logget på altid uden problemer. Beskeden er enten at adgangskoden er forkert selv om vi ikke har ændret den eller at der ikke kan oprettes forbindelse selv om alle andre enheder er logget på vores wifi uden problemer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.