Site icon iPhoneluppen.dk

iPhone Wi-Fi problemmer – Her er den simple løsning

Vi har fået en del spørgsmål om forskellige problemer vores brugere har med Wi-Fi på deres iPhones. Derfor har vi valgt at lave denne guide til at løse alle de forskellige problemer der måtte være. Hvis du har oplever andre problemer end dem som er beskrevet i denne artikel så skriv en kommentar i kommentarfeltet herunder.

 De forskellige Wi-FI problemer vores brugere oplever

  1. Min iPhone kan ikke forbinde med en bestemt Wi-Fi forbindelse?
  2. Min iPhone går ikke automatisk på mit hjemme Wi-Fi?
  3. Jeg er kommet til at trykke glem netværk og kan ikke finde min Wi-Fi forbindelsen?

 

Den simple løsning:

Alle disse 3 problemer kan løses ved at nulstille din iPhones netværksindstillinger og derefter oprette forbindelse igen til den ønskede Wi-Fi forbindelse.

Du nulstiller din iPhones netværks indstillinger via denne sti – Indstillinger – Generelt – Nulstil –  Nulstil netværksindstillinger

Virker dette ikke?

Virker dette ikke kan fejlen ligge på det modem som bruges til forbindelsen. Hvis ikke det overstående råd virker, så prøv at genstart din router. Der kan nemlig ligge en opdatering til din router og da denne opdatering først bliver installeret når router slukkes giver dette god mening.

 

Virker ingen af disse råd?

Har du stadig problemer efter at have prøvet disse råd? Så skriv en kommentar herunder og lad os prøve at hjælpe dig med en løsning.

Exit mobile version