iPhone 7 (iPhone 7 plus) – Den komplette guide

Hvordan kommer den nye iPhone til at se ud? Hvad kommer der er ændringer? Hvad med farverne? Hvad er forskellen på iPhone 7 og iPhone 7 plus? Hvornår udkommer iPhone 7? Alle disse spørgsmål får du svar på i denne artikel.

iPhone-7

Hvornår udkommer iPhone 7?

Alt peger mod at vi først for den nye iPhone at se i oktober 2016. Det ikke længe siden Apple kom med deres opgradering af iPhone 6, kaldet iPhone 6s. Derfor er det ret usandsynligt at vi kommer til at se den i starten året da det ville mindske salget af iPhone 6S og iPhone 6S plus.

iPhone-7-vandtætNyt vandtæt materiale

iPhone 7 skulle eftersigende komme i et nyt materiale som kan tåle vand. Præcis hvilket materiale de har tænkt sig at anvende at er stadig uvist, men spændende bliver det.

En hurtigere processor

Som altid når Apple skal lancere en ny iPhone følger altid en lancering af en ny og hurtigere processor chip. De tidligere processor chips har heddet A8 og A9, så den nye chip kommer med stor sandsynlighed til at hedde A10.

Vi tror ikke på at der kommer til at blive introduceret en ny størrelse af iPhone 7. Da vi mener at Apple rammer utrolig godt med deres iPhone 6 og iPhone 6 plus størrelser.

Slut med jackstik?

Et at de største rygter der overhoved florere er at Apple fjerner jackstikket, det betyder at du fremover skal have trådløse høretelefoner eller have høretelefoner som har et lightningstik.


bragidash-800x488Trådløse earplugs

I forbindelse med at Apple fjerne jackstikket, er de igang med at arbejde med alternative løsninger for høretelefoner. En af de løseninger er trådløse earplugs, et firma som hedder Bragi har allerede lavet nogen som kan det samme. Se billede til højre.

Tyndere end iPhone 6?

Der er utrolig mange rygter som går på at iPhone 7 bliver lige så tynd som en iPad touch, hvilket vil sige en tykkelse på 6.1 mm. Dette kommer hovedsagligt til at kunne lade sig gøre fordi at Apple overvejer at fjerne jackstikket som nævnt ovenfor.

Kamera

iphone-telephoto-cameraEt andet af de helt store rygter er at Apple arbejde på at integrere et dual kamera med 12 megapixels, hvilket kommer til at betyde en klar forbedring for de billeder og videoer som man vil kunne tage med sin iPhone. Samtidig er det også med at lukke noget at hullet op til de populære DSLR kamera. 

Trådløs opladning

Eftersom at lightningstikket fremadrettet vil blive brugt til høretelefoner, forlyder det sig at Apple arbejder på at gøre opladning trådløs. Vi ved ikke så meget om hvordan de har tænkt at den trådløse opladning skal foregå, derfor er vi lidt sparsomme med information. Men like vores facebook side så lover vi at opdatere så snart der sker noget.

Forskel på de 2 modeller

Der kommer til at være en del forskel på iPhone 7 og iPhone 7 plus, hvilket giver meget god mening fordi apple har mulighed for at fylde mere hardware i plus modeller grundet størrelsen. iPhone 7 kommer angivenligt til at have en 2 GB ram og iPhone 7 plus kommer til at have 3 GB ram. Derudover kommer iPhone 7 plus også til at have en bedre kamera end iPhone 7.

Plads på iPhone 7

Et andet rygte som der bliver snakket en del om er om vi for første gang kommer til at se en iPhone med 256 GB. Men dette ligesom alle de andre rygter er også langt fra sikkert.

Husk at like vores Facebook side så holder vi dig opdateret.

One thought on “iPhone 7 (iPhone 7 plus) – Den komplette guide”

  1. Hej vil gerne have den Ny af jer Mobil elsker jer iphone 7
    iphone 7 plus
    Hilsen Andreas Trillingsgaard Jensen

Leave a Reply

Your email address will not be published.