iPhone 6s pris – Læs alt om den nye iPhone

Rygterne siger at der udkommer en ny iPhone kaldet iPhone 6s. De fleste medier mener at datoen hvor denne iPhone bliver præsenteret er d.9/9(Præcis som sidste år) og at den allerede vil komme i butikkerne fra d.18/9.

iPhone_6sMen hvad kommer til at være anderledes fra de tidligere modeller? Få svaret i artiklen her under.

iPhone 6s pris

Der er ikke kommet noget ud endnu omkring forventede priser, dog mener mange at det bliver 600-900 kr. højere end priserne på iPhone 6.

Samme design som iPhone 6 (Næsten)

Der kommer ikke til at være de store ændringer i forhold til designet på iPhone 6, den eneste forskel er at iPhone 6s kommer til at være 0.2 mm tykkere. Hvilket man stort set ikke vil ligge mærke til.

iPhone 6s KameraBedre kamera

Der kommer til at ske en væsentlig opgradering på kameraet. Den nye iPhone skulle indeholde et kamera med 12 Megapixel, hvilket er en væsentlig opgradering fra 8 Megapixel på iPhone 6. Derudover skulle det også være muligt at filme i 4k med iPhone 6s.

Langt hurtigere end iPhone 6

Den nye iPhone kommer også til at have dobbelt så mange ram og en hurtigere processor. iPhone 6s kommer nemlig til at indeholde 2 GB ram og en A9 processor.

Stærkere materiale

Da iPhone 6 udkom var der et kæmpe postyr på nettet, fordi folk mente at den kunne bøje utrolig let. Det vidste sig ikke at være den helt sandt, men den kun dog godt bøje hvis man virkelig lagde kræfter i. Det har Apple taget til sig og har skiftet materiale, så den iPhone 6s kommer til at have 7000 serie aluminium.

Force touch

Den nye iPhone kommer højst sandsynligt til have force touch. Force touch blevet første gang introduceret af Apple da de udgav Apple watch og er senere kommet til Macbook. Force touch betyder at den enhed man trykker på kan fornemme om det er et hårdt eller et blidt tryk. Man vil på den måde få 2 forskellige valgmuligheder alt efter om man trykker hårdt eller blidt.Force touch

Farver

iPhone 6s farveriPhone 6s kommer til at blive udgivet i præcis samme farver som iPhone 6, med en lille undtagelse. Den nye iPhone forventes nemlig også at komme i en lidt mere lyserød nuance.

Hurtigere internet

iPhone 6s skulle også komme med en ny Qualcomm chip som skal være med til at fordoble hastighed på internettet, når den anvender LTE.

Safirglas

Der er stor usikkerhed omkring hvilket skærmglas der bliver brugt på den nye iPhone 6s, dog mener mange medier at det bliver safirglas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.