Dansk webshop specialisere sig i kabler til iPhone’s og iPad’s

Den danske webshop Mackabler.dk har specialiseret sig i at sælge kabler til og ladere til Apple produkter og det kommer dig til gode som forbruger. Hos Mackabler er du nemlig sikret ordentlig kvalitet fordi deres kabler er MFi godkendte. Hvilket betyder at de er godkendt af apple fordi de er produceret i det rigtige materiale.

Drop Kina kabler

iPhone lightningVi har været en del i kontakt med brugere som har købt iPhone kabler over Ebay.com, eller lignende tjenester. De fleste brokker sig over at deres kabler og deres ladere ikke virker. De fleste spørgsmål går på hvorfor de ikke virker, grunden til dette er at de uoriginale ladere og ledninger ikke er fremstillet af det samme materiale som de originale. Det er selvfølgelig også derfor at de originale ledninger koster op til 10 gange så meget som de uoriginale.

 

Ikke alle MFi kabler er dyre

Det er ikke alle MFi kabler som koster ”kassen”, der findes producenter som sælger MFi kabler som koster omkring halvdelen af hvad de originale Apple kabler koster. En af de producenter er Mackabler.dk som for produceret deres egne kabler. Her er prisen for MFi lightning kabel på en meter kun 120 kr., hvorimod et originalt iPhone kabel koster 229 kr. hos Coolpriser.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.