iPhone 6 læder Covers – Se alle de bedste modeller her

Rigtig mange mennesker vælger at købe et eksternt cover til deres iPhones. Og det er også en rigtig god ide, da det er med til at beskytte telefonen mod ridser og skræmmer, som den ellers ikke vil kunne have undgået at få i sin levetid.

DRhombus-Leather-Wallet-Case-for-iPhone-6-Pink-16092014-01-per er dog nogle covers, der er mere lækre end andre. Hvis du gerne vil have fat i nogle af de mest populære covers på markedet, kan det være en ide at kaste din kærlighed over et læder cover. De ligger utrolig godt i hånden, og man har et virkelig solidt greb om enheden, når man skal anvende den, hvilket gør det langt sværere at tabe mobilen.

iPhone 6 Rhombus Pung Læder Cover Pink – Se det her

Det første læder cover, vi her skal tage et nærmere kig på, er måske nok mest for tøserne. Dette cover er nemlig pink, og det får tankerne til at glide tilbage på Pink Ladies fra gode gamle Grease. Føler du dig som et medlem af lige netop den klike, er det da bare dette cover, du skal have til din iPhone 6.

Der er både en magnetisk lukkeanordning, så man nemt kan holde mobilen beskyttet, og da der også er plads til både kontanter og kort, kan Multifunctional-Wallet-Leather-Case-for-iPhone-6-4-7inch-Black-01112014-01-pdet også fungere som en pung. Så vil du have alt-i-en løsningen, og er du glad for pink, er det da bare med at vælge denne model.

Pris: 99 kroner

iPhone 6 Multifunktionelt Læder Cover – Se det her

Dette multifunktionelle læder cover til iPhone 6 er i en helt anden boldgade end det første. Det passer nok bedst til forretningsmanden, der har brug for flere forskellige funktioner på farten. Der er, som ved det første cover, også plads til dine kontanter og kort samt eventuelle fotos af familien, så du altid kan have dem med dig.

Derudover er der også et indbygget stativ, så du kan have din mobil stående på skrivebordet ved siden af dig, hvis du i pausen lige skal slappe af med lidt Youtube eller et afsnit af din favoritserie på Netflix.

iPhone-6-Beyond-Cell-Infolio-Wallet-Leather-Case-Black-16102014-02-pPris: 119 kroner

iPhone 6 Beyond Cell Infolio Læder Cover – Se det her

I dette Beyond Cell cover får du et elegant design, der passer perfekt til den moderne og stilede person med styr på tingene. Der er lige plads til dit kreditkort og kørekort, eller hvad du nu ellers måtte have brug for på farten.

I dette elegante læder cover får du også et stativ, som gør det nemt at være flere om at se med på de videoklip, du nu engang måtte finde, når du ruller ned over væggen på Facebook. Coveret har også en magnetisk lukning, så det altid kan være beskyttet. Et praktisk cover med minimalistiske træk.

Pris: 119 kroner

Crocodile-Genuine-Leather-Wallet-Case-Cover-for-iPhone-6-4-7-Black-22092014-02-piPhone 6 Krokodille Læder Cover – Se det her

Et af de lidt mere specielle læder covers finder du her. Der er ikke tale om vaskeægte krokodilleskind, men blot et krokodille mønster som i sort ser ret fedt ud.

Coveret giver dig plads til dine vigtigste kort, og med det indbyggede stativ er det ingen sag at se film, mens man nyder en god frokost eller aftensmaden. Et sjovt og anderledes cover.

Pris: 149 kroner


iPhone 6 Bugatti Amsterdam Læder Cover –
Se det her

iPhone-6-Bugatti-Amsterdam-Wallet-Leather-Case-Cognac-26092014-4-pBugatti står bag de to næste covers, vi skal kigge lidt på. Det første her er Amsterdam modellen, som kommer i en lysere cognac farve. Den magnetiske lukning gør det nemt at holde styr på sin mobil, og i siden er der også her plads til kreditkortene.

Dette cover er til dig, der vil have en model i den lidt mere ægte læderstil. Det er blødt og lækkert at holde om, og det kan være med til at beskytte din mobil mod eventuelle skader.

Pris: 194 kroner

iPhone 6 Bugatti Bookcover Oslo – Se det her

Oslo-versionen er i en lidt mørkere cognac farve. Dette cover er lidt mere minimalistisk sammenlignet med det første Bugatti cover. Selvom prisen er lidt højere, får man lidt mindre med her.

iPhone-6-Bugatti-BookCover-Oslo-Flip-Case-Cognac-23092014-1-pCoveret er nemlig uden den magnetiske lukning samt plads til kortene. Så hvis du alligevel ikke kan undvære din pung på farten, kan dette cover være en god mulighed for dig. Det er i hvert fald tjekket med det ikoniske Bugatti logo på forsiden.

Pris: 209 kroner

iPhone 6 Backup Batteri Læder Cover – Se det her

Det sidste og dyreste iPhone 6 læder cover på denne liste er med et indbygget batteri, så du altid har lidt reserve-strøm med dig på farten.

Coveret dækker både for- og bagsiden af din mobil, og det tynde Backup-Battery-Flip-Case-for-iPhone-6-4-7inch-Black-17102014-01-pmateriale gør det nemt at holde om mobilen. Opladningstiden er på ca. 5 timer, hvilket er ret godt taget i betragtning af, at det eksterne batteri er indbygget i coveret.

Pris: 229 kroner

Leave a Reply

Your email address will not be published.