iPhone 6 etuier – Her er de bedste modeller

Hvis du går op i at beskytte din iPhone 6, kan det være en strålende ide at bruge lidt penge på et etui til den. På den måde kan du, når du ikke bruger din telefon, holde den beskyttet i et fedt etui, som med sit lækre design også kan gøre din mobil mere unik end alle andres.

Der kan også være andre fordele ved et etui end blot beskyttelsen og designet. Nogle af dem er nemlig udstyret med eksterne batterier, så din telefon bliver ladet op, mens du har det i etuiet. Det kan være praktisk for dig, der har det med at mangle strøm til den sidste del af dagen.

Andre læste også: Bedste iPhone 6 covers

iPhone 6 Hvidt Læder Etui – Se det her

Det første potentielle etui til din lækre iPhone 6 er dette hvide etui. Det er et af de billigste, man kan finde på markedet, og det er perfekt til dig, der ikke går så meget op i designet, men som bare gerne vil have et stille og roligt etui til din mobil, så den kan komme i sikkerhed.

iPhone-6-iGadgitz-Glossy-TPU-Case-Clear-08122014-3-pMaterialet indvendigt er blødt og er med til at beskytte telefonen. Ellers er der ikke mange andre funktioner i dette etui ud over stroppen øverst, som gør det nemt at få etuiet op af lommen.

Pris: 39 kroner

iPhone 6 iGadgitz Glossy TPU Etui – Se det her

En anden mulighed kan også være dette iGadgitz Glossy TPU etui, der er lavet af silikone, men som har den samme solide beskyttelse som et plastik etui. Når du vælger at købe dette etui, følger der også et styks beskyttelsesfilm med til din skærm for at give din telefon den maksimale beskyttelse.

Dette etui er klart, hvilket betyder, at man kan se telefonen igennem. Vil du have et anderledes og mere spændende design til din mobil, er det altså ikke dette etui, du skal vælge.

Pris: 49 kroner

iPhone-6-UreParts-Case-Black-06022015-2-piPhone 6 UreParts Etui – Se det her

Vil du gerne have et sort læder etui, har UreParts lavet en billig og komfortabel løsning til dig, der giver din telefon ultimativ beskyttelse. Det moderne look betyder, at dette etui passer til alle de personer, der er med på moden.

Udover bare at være et lækkert sort læder etui, er der også en lomme til dine kreditkort, så du ikke længere behøver at slæbe rundt på både din pung og din telefon. Nu kan du have det hele samlet et sted.

Pris: 79 kroner

iPhone 6 ION-Factory Freemartin Læder Etui – Se det her

Et af de lidt mere specielle designs møder vi ved dette ION-Factory Freemartin læder etui. Dette etui er rødt og hvidt, hvilket gør det perfekt til den danske roligan fan eller mode-entusiasten. Her får du også et rum til dine kreditkort, hvis det skulle være noget for dig.

iPhone-6-Waterkant-Deichkoenig-Case-Brown-Blue-02102014-2-pDette etui er lidt mere specielt end de øvrige, og er du på jagt efter et stille og rolig udseende, er det nok ikke denne model, du skal vælge. Så er det bare med at gå videre til det næste.

Pris: 141 kroner

iPhone 6 Waterkant Deichkoenig Etui – Se det her

Er filt lige din stil, kommer du ikke uden om et iPhone 6 etui fra Deichkoenig. Dette Waterkant etui er lavet af netop det materiale, hvilket er med til at behandle din telefon med største forsigtighed. Det bløde stof gør, at din telefon på ingen måde risikerer at få skræmmer eller ridser, mens det er i etuiet.

Dette etui er også til dig, der går op i, at tingene er håndlavet. Denne model er håndlavet i Tyskland, hvilket er med til at gøre det langt mere unikt end mange af de andre masseproducerede modeller på markedet.

iPhone-6-UreParts-Mistral-External-Battery-Case-Black-27102014-2-pPris: 189 kroner

iPhone 6 Ureparts Mistral Eksternt Batteri Etui – Se det her

UreParts er ikke kun repræsenteret med et enkelt etui på denne liste. De står nemlig også bag dette innovative etui, der har et indbygget batteri sig. Det er smart til dig, der aldrig har nok strøm på telefonen til at komme igennem en hel dag.

Det kan også være perfekt til dig, der egentlig ikke vil have din mobil i et etui hele tiden, men som bare har brug for lidt ekstra strøm på farten. Så kan du have etuiet med i håndtasken og få ladt mobilen op, selvom du er langt fra en stikkontakt.

Pris: 259 kroner

iPhone 6 Piel Frama Jeans Style Etui – Se
det her

iPhone-6-Piel-Frama-Jeans-Case-10102014-2-pDog er etuiet med det eksterne batteri ikke det dyreste på listen i dag. For her til sidst kommer nemlig dette lækre Piel Frama Jeans Style etui, der er håndlavet fra top til tå.

Materialet er lækkert kalveskind og denim, hvilket udgør dette forrygende etui, som også har en pris, der er lidt højere end de øvrige modeller på markedet.

Pris: 319 kroner

Leave a Reply

Your email address will not be published.