Den nye iPhone 5

Apple valgte for noget tid siden at lancere iPhone 4S i stedet for iPhone 5, hvad kan vi forvente at se fra Apples side næste gang?

Er du en af de mange der blev skuffet over Apples iPhone 4S, fordi du havde forventet et nyt lækkert design og en iPhone 5? Så er der gode håb forude.

Hvad er Apples strategi?

Hvis man kigger tilbage igennem tiden så har Apples strategi været ens i hvert falde ved de sidste par iPhone modeller, derfor kan det undre mange at så få medier havde set iPhone 4S komme.

Kigger man på iPhone 3G så blev den erstattet af iPhone 3GS, hvor der her blevet lavet nogle mindre hardware ændringer og lidt design ændringer.

Og det samme gælder for iPhone 4, som er blevet erstattet af iPhone 4S, som også har fået få hardware ændringer og en lille design ændring på antennen som kun de færreste ser.

I forbindelse med lanceringen af en ny iPhone, har Apple hidtil valgt at udgive den nye model, og den forgående model i en billigere udgave.

Dette gjorde sig gældende for iPhone 3GS som udkom i en 8GB version, og det samme gælder med iPhone 4 som også er udkommet med 8GB og er derfor billigere end de andre modeller.

Når Apple lancerer deres iPhone 5 som formentlig bliver lanceret sidst på sommeren så kan vi altså forvente en iPhone 5 og en billigere udgave af iPhone 4S med 8GB plads.

Følger Apple deres strategi som den hidtil har været så vil der ske store ting med iPhone 5, her i blandt et helt nyt og formentlig lækkert og innovativt design, som vi er rigtig mange der glæder os til at se nærmere på.

Skal jeg købe iPhone 5?

Det kommer meget an på dine behov, men hvis du er Apple fan skal du selvfølgelig udskifte din iPhone 4S og hoppe med på vognen og anskaffe dig en iPhone 5.

Er du derimod ikke overdrevet Apple fan, og kan du vente lidt så vil det helt sikkert være en god idé da iPhone 5 har nogle børnesygdomme, som alle de andre iPhones har haft.

Dette er dog ikke kun iPhones, dette gælder stort set alle produkter, der vil altid være et eller andet uforudset, som først kommer frem når de mange brugere får produktet i hænderne.

Så efter min mening er det en god idé lige at vente et par måneder efter lanceringen af iPhone 5 med at købe den, til den tid har langt de fleste tech sites og hardcore brugere testet iPhone 5 grundigt igennem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.