Stor Anmeldelse og Test af iPhone 11

iphone 11

Den ny iPhone 11 er kommet på gaden og det er på tide at vi kigger på om det er pengene værd, eller om de der ingen forbedringer har været fra de tidligere modeller. Er den mon værd at købe?

iPhone 11 er landet på gaden, og det er en iPhone som mange har ventet på. Den har fået en betydelig opgradering, mens der stadig er et par småting som man kunne forbedre og der er ingen tvivl om at prisen stadig er i den høje ende, men efter vores mening er iPhone 11 en betydelig forbedring fra tidligere modeller. Se vores Test af iPhone 11 her i artiklen.

Anmeldelse og Test af iPhone 11

Nedenfor vil du kunne læse vores anmeldelse og test af iPhone 11, hvor vi kigger på 7 af de vigtigste punkter, for at sammenligne med tidligere iPhone modeller som er på markedet. Som med vores tidligere anmeldelser af iphone’s og test, så er der nogle vigtige punkter som bør gennemgås for at finde ud af præcist hvilke fordele og ulemper der er. Her vil punkter som design, brugervenlighed, batteri og batterilevetid, kamera, skærm og hastighed og pris som vi vil teste og lave en anmeldelse af, så du kan være sikker på at gøre det rigtige køb.

Nå, men lad os komme videre til vores anmeldelse og test af iPhone 11.

iPhone 11 Design

Designet på iPhone 11 ligner sin forgænger, nemlig iPhone XS hvis man kigger på den forfra. Men på bagsiden, så vil du opleve at der er kommet 3 linser til kameraet, som du kan se på billedet. Om det er pænt eller ej er svært at sige, men det kunne måske have været lavet flottere. Derudover så er designet på iPhone 11 præcist som med sin forgænger iPhone XS.

iPhone 11 Skærm

Den ny iPhone 11 skærm er 6.1 tommer LCD skærm, hvor der også er de to Pro modeller, som har en OLED skærm på 5.8 samt 6.5 tommer. Med sine 6.1 tommer må man sige at Apple har skabt sig et fantastisk produkt, hvor iPhone 11’s opløsning får farverne og skarpneden til at få sin rette plads. Den ny iPhone 11 har fået en forbedret skærm end sine forgængere, hvor lysstyrken, skarpheden og opløsningen har fået en masse kærlighed, for at skabe denne nye iPhone. Køb iPhone 11 hvis du vil have en bedre oplevelse når du f.eks. ser film eller spiller spil på telefonen.

iPhone 11 brugervenlighed

Hvis du er vant til at bruge en iPhone, så ved du nogenunde hvordan brugervenligheden er på denne ny iPhone, da naturligvis har ført den lette og simple brugervenlighed med videre i denne telefon. En af de ting som er forbedret ved denne model er at den er blevet endnu mere kraftfuld og sindsygt hurtig.

iPhone 11 har også face ID så du kan låse telefonen op med dit ansigt, hvilket virkeligt fungere godt, og overraskende nok så virker det også glimrende i mørke hvor telefonen lynhurtigt registrere ansigtet og låser op, så til dig som tidligere har brugt en fingeraftryks scanner for at låse din telefon op, så kan du godt glæde dig.

Apple har også laceret iOS 13 som giver dig mulighed for at gøre brug af Dark Mode, som er perfekt til om aftenen for den bedste brugeroplevelse. Køb iPhone 11 med 64 GB hvis du ikke forventer at skulle bruge plads til andet end et par billeder og spil, men hvis du tager mange billeder, har mange apps eller spiller spil på telefonen, så bør du købe en af de større modeller med enten 256 GB eller 512GB, hvis du har planer om at bruge telefonen i flere år med lige så hurtig en brugervenlighed som du har fra start.

iPhone 11 Batteri og Batterilevetid

Endnu en ting som mange iPhone elskere bliver glad for, er det ny iPhone 11 batteri som har en langt længere batterilevetid. Batterilevetiden på den ny Iphone 11 er blevet tydeligt forbedret og med et batteri på sine næsten 4000 mAh fra iPhone XS som havde 3174 mAh, så er det en stigning på omkring 20% hvilket man tydeligt kan mærke! Apple har også meldt ud at batterilevetiden er blevet forbedret, hvilket ikke bare var tomme ord. Tidligere har iPhone’s fået dårlige anmeldelser for deres batterilevetid men i de seneste udgivelser har de opgraderet deres batterilevetid betydeligt. Så køb iPhone 11 hvis du gerne vil have en iPhone med en batterileve tid som holder langt bedre end tidligere.

Udover at deres batteri er blevet bedre, så følger der også deres 18W oplader med i æsken, som sikre at du kan oplade din telefon langt hurtigere end tidligere. Dette giver også en betydeligt bedre oplevelse.

iPhone 11 Kamera

Apple har tidligere fået ros for iPhone modellerne’s kamera og den ny iPhone 11 er ingen undtagelse. Som tidligere nævnt så er der 3 optikerlinser på bagsiden af telefonen på 12 megapixel hver, ligesom kameraet på forsiden af telefonen, som også er forbedret fra tidligere modeller. Derudover så har iPhone 11 også billedstabilisering hvilket også giver en markant bedre oplevelse ved de billeder man får taget.

Derudover så er iPhone 11 også glimrende til at tage portrætbilleder med, hvor den sløre baggrunden perfekt hvilket sikre at man med den utrolig høje opløsning virkeligt får tage nogle helt skarpe portrætbilleder. Køb iPhone 11 hvis du ønsker et kamera af højeste kvalitet, som mest af alt minder om et professionelt kamera.

iPhone 11 Hastighed

iPhone 11 har en A13 Bionic processor, som Apple har fået skabt til de kommende iPhone modeller. Den er blevet ekstremt hurtig at navigere rundt i og med sine 4 GB RAM, så har de virkelig skabt en lynhurtig telefon, hvor du ikke skal bruge tid på at åbne og lukke Apps, men kommer direkte til sagen uden ventetid. Så køb iPhone 11 hvis du er træt af en sløv telefon, som ikke er så hurtig længere.

iPhone 11 Fordele og ulemper

Der er fordele og ulemper ved alt og her vil vi give dig et overblik over de forskellige fordele og ulemper der er ved iPhone 11.

Fordele

  • Fantastisk hurtig
  • Markant forbedret batterilevetid
  • Høj opløsning
  • Optisk Tryk (Vibration ved tryk)
  • Vandafvisende ned til 4 meter i hele 30 minutter
  • Kamera er i særklasse

Ulemper

  • Prisen er lidt høj
  • Den mindste version har for lidt GB data
  • Størrelsen

iPhone 11 Pris

Der er ingen tvivl om at Apple’s ny iPhone 11 pris er i den høje ende når vi snakker mobiltelefoner. Men iPhone 11 er faktisk tænkt som en ny iPhone med en lavere pris, som næsten alle kan være med til.

Vejl. Pris på en iPhone 11 64GB er 8.899 kroner

KampagnePris hos mobilselskabet 3: 6.460 kroner Inkl mobilabonnement med 6 månders bindingSe her

Vejl. Pris på en iPhone 11 256GB er 10.299 kroner

Når man skal købe en iPhone, så ved man også at man får høj kvalitet hver gang, og med de nye iPhone 11 priser, så er der ingen tvivl om at du får hvad du betaler for med høj kvalitet og markante forbedringer, som holder i mange år.

iPhone 11 Pro Pris

Den nye iPhone 11 er også lavet i en Pro udgave som hedder iPhone 11 Pro. Derfor vil vi naturligvis også sammenligne priserne for dig med den ny iPhone 11 Pro så du kan se den billigste pris, da vi får vores priser direkte fra pricerunner som opdateres flere gange dagligt. Så den iPhone 11 Pro pris du ser nedenfor også er de billigste på markedet.

For at se forhandlerens tilbud så skal du blot klikke på en af de nedstående tilbud.

Køb iPhone 11 – Overvej disse tilbud

Står du og overvejer at købe en iPhone 11, men syntes måske at det er mange penge at tage op af lommen for en telefon? Så kan du med fordel vælge at købe telefonen med dit mobil abonnement, hvor du både kan få mobilrabat og afdragsordninger uden renter og gebyrer. Køb iPhone 11 på dit mobil abonnement hvis du går efter den billigste måde at købe din iPhone. Ofte så kan du lave dit køb med dit mobilabonnement hvor man binder sig i 6 måneder, men til gengæld får en stor mobilrabat som i de fleste tilfælde sagtens kan betale sig, især når man skal købe telefoner i dette prisleje.

Se F.eks. nedstående tilbud hos mobilselskabet 3 som er nogle af de med de højeste mobilrabatter og som også var nogle af de første der begyndte at sælge den ny iPhone 11 og iPhone 11 Pro og som er de eneste som f.eks. også tilbyder eSim.

Sammenligning af pris på iPhone 11 64GB

Vejl. udsalgspris: 8.899 kroner

Prisen hos mobilselskabet 3: 6.460 kroner

Denne pris er inkl. mobil abonnement i 6 måneder OG iPhone 11 med 64GB.

iphone 11 tilbud

Her kan du rente -og gebyrfrit købe telefonen på en afdrafsordning over op til 40 måneder og endda spare over 1200 kroner som en bonus ved at vælge deres mobil abonnementer med en kort binding på 6 måneder, som også er blandt de billigste på markedet med telefoni i store dele af verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.