Sådan får du mest ud af din iPhone

download.dk

Man kan få utrolig meget ud af sin iPhone, også hvis man ikke har den store teknologiske erfaring. Den helt store fordel ved iPhone er nemlig, at dens styresystem, som hedder iOS, er utrolig brugervenligt, så langt de fleste kan finde ud af at navigere rundt i de mange tjenester og funktioner. Men der er mange eksterne funktioner bl.a. i form af apps, som kan pifte ens iPhone glæde lidt ekstra op.

Uendelige mængder af downloads

Der eksisterer et hav af iPhone apps på markedet, og det kan være svært at begrænse sig. De mest populære iPhone apps er utvivlsomt spil, da de kan gøre det lidt lettere at komme gennem hverdagen, og få den offentlige transport til at føles lidt mere overskuelig. 

Den mest typiske tilgang til download af apps er gennem telefons app store, men der kan det være vanskeligt at få et godt overblik over, om spillet eller appen rent faktisk er så god og underholdende, som stjernerne indikerer. Derfor kan det være en god idé at finde nye metoder til inspiration til iPhone apps og sjove spil til computeren.

Læs grundige anmeldelser

Der eksisterer en del hjemmesider, hvor man kan læse anmeldelser og test af apps og spil, men her skal man også indimellem være lidt kritisk. Om ikke andet kan man få enorm glæde af at bladre gennem kategorien med apps til din iPhone, da man sikkert kan finde en app, som måske var blevet overset i app store. 

Et andet problem med app store er også, at der er en meget begrænset beskrivelse af appen. Det resulterer i, at man ikke kan få et særlig bredt overblik, og det er lidt skuffende. Det er f.eks. let at finde en grundig anmeldelse over Scary Tetris, hvis man overvejer at downloade det til ens computer. Tetris er altid værd at have, da det er simpelt, men utrolig underholdende.   

Tilbehør til iPhone

Der eksisterer et hav af tilbehør til iPhone. Der er både tilbehør som er officielt udviklet af iPhone, men der er også kopitilbehør, som er lidt mere retfærdig i prisen. En af de mest populære tilbehør er den succesfulde Apple TV. Apple TV er en lille boks, som man tilslutter ens fjernsyn, så frem at fjernsynet har en HDMI-indgang, men det har de fleste moderne fjernsyn. Denne lille boks fungerer som en slags mellemled mellem din iPhone og dit fjernsyn. Med Apple TV tilsluttet er det muligt at styre fjernsynet gennem telefonen. Hvis du f.eks. åbner Netflix på din iPhone, så har du mulighed for at caste hvad du ser til Apple TV, og derved bliver det afspillet direkte på fjernsynet. Android brugere har et lignende stykke hardware som hedder Chromecast.

iPhones vigtige rolle i hverdagen

Vi må erkende at iPhone (og smartphones generelt) har en utrolig vigtig rolle i vores hverdag, og det er altså ikke produkter, som pludselig forsvinder. I mange supermarkeder kan man handle gennem ens iPhone, og man behøver altså ikke engang medbringe ens kreditkort længere. Man er derfor lidt nødsaget til at lære telefonen og dens funktioner at kende, da det kun er en fordel.

Det kan også være en god idé at følge med i produktudviklingen, da der ofte bliver produceret en del supplerende produkter, som gør, at man får lidt ekstra glæde ud af ens iPhone. Et godt eksempel på dette er igen Apple TV. Apple TV blev produceret lang tid efter at den første iPhone var udkommet, men Apple TV havde stadig til formår at gøre det lettere for iPhone brugere at streame deres yndlingstjenester direkte på fjernsynet. En af de store fordele ved Apple er samarbejdsmulighederne mellem de enkelte produkter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.