Sådan tilslutter du et trådløst tastatur til din iPad

Interesseret i at lave din iPad om til en smart lille bærbar computer? Så tilslut et trådløst tastatur og prøv hvilken rar fornemmelse det er pludselig at kunne skrive længere tekster på iPad’en.

Hvis du har haft din iPad i et stykke tid, har du måske opdaget, at man godt kan savne et rigtigt tastatur. Det er nu engang ikke lige så let at skrive en hurtig e-mail, eller tage noter til et møde med skærmens iPad-tastatur. Derfor er der flere og flere som tilkøber et trådløst tastatur.

Ligesom din iPad skal det være nemt at have med rundt og du behøver jo kun at tage tastaturet med, når du ved du vil få behov for at skrive længere tekster.

Vi giver et par gode råd og et bud på et køb herunder.

Trådløst Ipad tastatur

Nedenfor kan du finde nogle populære trådløse Ipad tastaturer:

trådløst ipad tastatur

Find et stort udvalg af Trådløse iPad tastaturer her

Hvad er den bedste type tastatur til din iPad?

Hvilken type trådløst tastatur du skal vælge, kommer i høj grad an på din smag og hvilken brug du forventer af dit iPad-tastatur. Det vigtigste er at vælge et tastatur med gode taster.

Der findes flere forskellige typer tastaturer til iPad’en. De kan enten være helt separate fra den iPad du bruger – det kan fx være integreret i et specielt designet tastatur-cover der omslutter det –  eller i andre tilfælde kan det være mere direkte forbundet til din iPad og kan ligge i dit skød som en bærbar computer.

Forsøg at undgå køb af et trådløst tastatur med gummitaster – det er nogenlunde lige så dårligt at skrive på, som på selve skærmen.  Som sagt skal du afgøre hvilken form for brug du forventer af din iPad og det trådløse tastatur.

Dræner ikke iPaden’s batteri

Du skal grundlæggende ikke være bekymret for om dit trådløse tastatur vil dræne iPad’ens batteri. Det er minimalt hvad bluetooth-tilkoblingen bruger af strøm sammenlignet med hvad fx iPad’ens skærm, processor og Wi-Fi ellers bruger af batteriet.

Det er så lidt, at du nærmest ikke vil lægge mærke til et forhøjet batteribrug – med mindre du bruger det exceptionelt meget.

Hold hellere øje med om tastaturet har nok strøm. Mange trådløse tastaturer bliver opladet via USB og har derfor typisk en kortere batteritid end selve iPad’en. Hvis du regner med at bruge tastaturet ofte, kan det betale sig at vælge ét med en lang levetid pr. opladning. Det er en oplysning du kan læse om under de tekniske specifikationer eller i anmeldelser af produktet.

Sådan installerer du et trådløst tastatur på din iPad

Du forbinder tastaturet via bluetooth.

1. Gå i Indstillinger > Generelt > Bluetooth > Slå bluetooth til

2. Følg instruktionerne for aktivering af tastaturet: du kan se de andre synlige bluetooth-enheder i nærheden

3. Herefter skal du parre din iPad med dit trådløse tastatur og så er det ellers klar til brug

Der findes rigtige mange trådløse tastaturer på markedet. Det er en god idé at gå ud og prøve dem inden du køber ét. Jeg har personligt været meget begejstret for Apples eget trådløse tastatur.
Det er måske en anelse dyrere end andre tastaturer, men som med så mange af deres produkter er der vitterligt også tænkt over design, kvalitet og indhold.

Det er let og meget rart at skrive på og det tager ingen tid at forbinde til din iPad (eller andre Apple-produkter) via bluetooth.

Du har flere valgmuligheder for at købe et Apple Wireless Keyboard:

Find et stort udvalg af Trådløse iPad tastaturer her

4 thoughts on “Sådan tilslutter du et trådløst tastatur til din iPad”

  1. Hej,
    ITown har et til 399.95.- deres er fuldt ud lige så godt og meget billigere. Har været rigtig glad for mit.

  2. Hvordan bruger jeg snabel-a knappen på mit trådløse tastatur til iPaden (Logitect Ultrathin Keyboard Cover)?
    Vh Lone

Leave a Reply

Your email address will not be published.