iPad Dock – Se de 7 bedste iPad Docking Stationer

Savner du en nem måde at få ladt din iPad op på, og er du træt af hele tiden at skulle holde styr på kablerne, kan det være en rigtig god ide at investere i en docking station. På den måde har du en central opladerstation på kontoret eller i hjemmet, hvor du fast kan sætte din iPad til at oplade.

Nogle docking stationer er sågar udstyret med en eller to højtalere, så du også kan benytte dem til at booste volumen på din musik. Det kan eksempelvis være smart på kontoret, hvis du savner nogle rytmer at arbejde til.

Det kan lade sig gøre at få docking stationer, der både kan oplade mobiler og tablets på engang. De er oftest også dyrere, men så kan I eventuelt være flere om at betale for docking stationen, da den så vil komme flere til gavn.

Herunder får du vores top 7 over docking stationer til iPads

1. Apple iPad USB Bordlader – Se denIpad dock2 her

Den første model er en af de mest simple docking stationer, man overhovedet kan finde på markedet, når det gælder en iPad. Denne bordlader er ikke udstyret med yderligere funktioner end at kunne lade din iPad op, og denne model er kompatibel med iPad, iPad 2 og iPad 3.

Fordelen er dog, at den næsten ikke fylder noget, hvilket jo kan være praktisk, hvis ens skrivebord er fyldt op med en masse andet i forvejen. Der medfølger ikke et USB stik med i denne pakke, så det skal du selv have, så du kan forbinde holderen med eksempelvis en computer.

Pris: 99 kroner

2. Skrivebordsoplader Stylus Pen Holder – Se den her

Charger-DockingEr du på jagt efter iPad dock, der er kompatibel med en iPad 4 eller en iPad Mini, kan denne Stylus Pen Holder være din løsning. Har du en iPhone 5, kan denne også lades op ved hjælp af denne skrivebordsoplader.

Her medfølger der et USB kabel, så når du har sat det til en strømkilde, er det bare med at få sat din tablet eller mobil i stationen, så batteriet kan blive genopladet. Her får du en fin lille løsning, der for få kroner mere er langt mere elegant end første mulighed.

Pris: 139 kroner


3. Apple iPad USB Bordlader Sort –
Se den her

HiPad dockvis du vil have en sort iPad docking station til dit skrivebord, kan du jo overveje denne model, der minder en del om den første, vi kiggede på. Her medfølger der bare kabel samt et stik til stikkontakten, så du ikke selv skal ud at lede efter kabel for at komme i gang.

Denne model passer til en almindelig iPad, den er nem at sætte til og den fylder næsten ikke noget at have stående på bordet. Et godt valg til ham eller hende, der vil have et clean og overskueligt skrivebord.

Pris: 249 kroner


4. Belkin Powerhouse Dobbelt Lightning Dockingstation –
Se den her


Belkin duo DockVil du gerne kunne lade din mobil og din iPad op samtidig i den samme docking station, kan denne Belkin Powerhouse Dobbelt Lightning dockingstation anbefales. Denne model underst
øtter langt de fleste iPads, heriblandt iPad Air, iPad Air 2, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3 og iPad 4.

Den er lavet i et utrolig elegant design, og den ser hamrende godt ud på et skrivebord, hvis du både har din tablet og iPhone siddende i på samme tid. Det er en smart måde at få ladt begge enheder op på én gang.

Pris: 699 kroner

 

5. Universal Griffin Powerdock 5 – Se den her

Griffin-PowerDock-5Har du mere end to enheder, der skal lades op samtidig, eller deler du kontor med andre personer, kan det være smart at gå ud og investere i en Universal Griffin Powerdock 5. Her er der nemlig plads til en hel håndfuld mobiler og tablets på en gang.

Her er kablerne dog ikke inkluderet, så de personer, der vil have sin enhed opladt her, er nødt til selv at medbringe kabel. Det kan også være den perfekte løsning til privaten, så alle medlemmer kan få strøm på en gang uden at rode hele huset til med opladere.

Pris: 749 kroner

6. All-Dock 4-Ports Universal Opladerstation – Se den her

All-Dock-Medium-4En lidt mere stilet model finder man i All-Dock 4-Ports Universal Opladerstationen. Her er det muligt at benytte sig af enheden nemt og enkelt, mens den sidder til opladning. Her er det også muligt at oplade andre mærker end Apple, hvilket kan være smart i hjemmet med flere forskellige elektronikmærker.

Pris: 769 kroner

7. Kanex Sydnee 4-Port Opladerstation – Se den her

DKanex-Sydnee-4-Port-Charging-Dockingen sidste model er en Kanex Sydnee Opladerstation, også med fire porte. Den er lidt mere kompakt bygget, og enten er man til det, eller også er man ikke.

Her er der også individuelle USB indgange, hvilket gør det mulig at oplade øvrige tablets end iPads samt øvrige mobiler end netop kun iPhones.

Pris: 899 kroner

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.