iPhone 6s til Danmark d.2 oktober

De første iPhone 6s bliver sat til salg fredag d.25 september, Danmark er dog desværre ikke et at de lande som har fået mulighed til at sælge dem som de første. De lande som får mulighed for at sælge iPhone 6s d. 25 september er Austalien, Canada, Kina, Frankrig, Tyskland, Hong Kong, New Zealand, Puerto Rico, Singapore, England og USA.

Hvornår kommer iPhone 6s til Danmark

Det hollandske medie BGR.comiPhone 6s Rosaguld skulle have modtaget informationer om at Apple skulle udvide salget på den nye iPhone til disse lande d.2 oktober: Spanien, Liechtenstein, Norge, Østrig, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Isle of Man, Italien, Luxembourg, Holland, Portugal, Qatar, Rusland, Saudi Arabien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Tyrkiet og de Forenede Arabiske Emirater.

Kun et rygte

Det er på ingen måde sikkert at dette rygte er sandt, men oplysninger fra BGR.com plejer er være gode, hvilket også er grunden til at vi bringer dig denne nyhed.

Ingen priser i Danmark endnu.

Vi har stadig ikke fået at vide hvad priserne bliver i Danmark, men da Apple lancerede iPhone 6s, sagde de at den ville komme til at koste det samme som iPhone 6 da den udkom.

Følg med her på bloggen for mere information.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Priser fra PriceRunner

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

2 thoughts on “iPhone 6s til Danmark d.2 oktober”

Leave a Reply

Your email address will not be published.