iPad cover med tastatur – De 3 bedste og billigste modeller

Det kan være rigtig svært at finde et ordenligt cover til at beskytte ens iPad, når coveret så samtidig også skal have tastatur, ja så bliver det først svært.

Hvis du hellere vil have et cover uden tastatur så tag et kig på denne artikel med vores 10 bedste covers til iPad eller har du en iPad air så læs denne artikel.

Hvis du kun vil have tastatur til iPad’en så tag et kig på denne artikel.

De 3 bedste iPad covers med tastatur

  1. Cover som er roterbart med tastatur.

Blue tooth keyboard til iPad

Fra kun 125 kroner hos Wupti.dk

Det cover er super smart fordi det giver dig en masse frihed ved at kunne rotere din iPad i lige præcis den position som du ønsker, så du altså ikke er fastlåst ligesom man ellers er med mange andre covers.

Coveret er lavet i solid plastik som beskytter din iPad imod og ridser. Et billigt men godt bud på iPad cover med tastatur.

Dette cover passer til iPad 2, iPad 3 og iPad 4.

  1. iPad cover i læder med dansk tastatur

Ipad case med keyboard

Fra kun 125 kroner hos Wupti.dk

Et flot cover i læder som giver din iPad en god beskyttelse mod slag og ridser. Coveret er lavet i kunst læder og har et bluetooth tastatur med danske taster (Æ, Ø og Å). Tastaturet er lavet i et utrolig let materiale som gør at coveret stort set ikke vejer noget.

Dette cover passer til iPad air.

  1. Delta coverDeltaco cover med dansk tastatur

Fra kun 125 kroner hos Wupti.dk

Dette cover er også lavet i kunst læder som tidligere nævnt beskytter godt mod slag og ridser. Coveret har også en magnetisk lås som holder coveret lukket når du ikke benytter det. Tastaturet som også findes i coveret findes via Bluetooth og lades med et usb stik som medfølger.

Dette cover passer til iPad air.

Har du prøvet nogle af disse covers eller har du andre forslag til covers som vi skal have på listen, så skriv endelig en kommentar herunder.

Se den ny iPhone 11 på Pricerunner - Gå til butik og se tilbuddene

Gratis forløb: Lær at få en passiv indkomst ved at kopier en professionel investor

Photo of the Remarkables mountain range in Queenstown, New Zealand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.