iOS eller Android?

iOS eller Android?

Overvejer du om du skal købe en iPhone eller Android mobil? Og er du samtidig i tvivl om hvor du finder den billigste iPhone så kig med her.

Der går mange rygter om hvilke telefoner der er bedst, om det er Android eller iPhone, derfor har jeg besluttet at skrive denne artikel, og forhåbentlig kan den være med til at gøre dit valg nemmere.

Jeg startede selv ud med en HTC Hero som min første smartphone, og var rigtig imponeret over alle de nye ting man kunne med en sådanne smartphone.

Grunden til at jeg valgte at købe en HTC var mest i protest mod alle de smarte som ville købe en iPhone, jeg mente at en iPhone var for poppet og folk kun valgte den pga. Designet.

Så kom iPhone 3GS

En kammerart købte så en iPhone 3GS, og han var lige så imponeret over den som jeg var over min HTC, en dag sad vi og prøvede hinandens telefoner og selvom jeg ikke var meget for at indrømme det, for pokker da hvor kørte det bare flydende og lækkert i forhold til min HTC.

Et par uger senere blev jeg selv den glade ejer af en iPhone 3GS, og fandt hurtigt ud af hvordan Apple har formået af gøre brugeroplevelsen til noget helt specielt, alt kører bare flydende og perfekt.

Efterfølgende prøvede jeg mange af de nyere Android mobiler, for at se om de var blevet bedre, men selvom der blev ved med at komme nye Android telefoner med langt bedre hardware end den gamle 3GS’er kørte de stadig langsommere end min iPhone.

Derfor gjorde jeg mig et iPhone 4 køb da den udkom, og denne telefon har jeg stadig.

Jeg har efterfølgende prøvet bl.a. Samsungs Galaxy S2, som eftersigende skulle være bedre end iPhone 4, men brugeroplevelsen er bare noget helt andet.

Godt nok har den bedre hardware, men når selve styresystemet kører langsomt og er knap så flydende som på en iPhone kan hardwaren være fuldstændig lige meget.

Hvilken telefon anbefaler jeg?

Så sent som i dag læste jeg en artikel om hvorfor Android kører langsommere end bl.a. iOS, og for at gøre det kort ligger den store forskel i at Android deler kraften ud til alle processer der kører så de får nogenlunde lige meget.

Hvor iPhonen yder fuld kraft på det du foretager dig, lige så snart du sætter din finger på skærmen vil den få fuld opmærksomhed og ikke kun fx halv.
Derfor er Apple’s styresystem langt hurtigere, og efter hvad man kan læse rundt omkring på nettet så har Google ikke tænkt sig at ændre dette i Android, da det vil kræve alt for meget arbejde.

Køber du en iPhone vil du derfor være sikret en hurtigere og endnu bedre brugerflade end Android.

Selvom jeg før hen var iPhone modstander må jeg indrømme at det er det eneste der fungerer optimalt i min verden lige pt. Jeg kan derfor kun anbefale folk til at købe en iPhone.

Hvis folk siger at iPhone er dårlig i forhold til Android lyver de, eller også har de ikke selv prøvet en iPhone.

Hvis du stadig er i tvivl om et iPhone køb er det rigtige, eller hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive en kommentar her eller på vores Facebook side.

Leave a Reply

Your email address will not be published.