Hvid eller sort iPhone?

Som du sikkert ved, har Apple valgt at lancere deres populære iPhone i hvid, hvilket er til stor glæde for mange.

Er du typen der vil have det sidste nye, så er det en hvid iPhone du skal vælge, med denne iPhone er der ingen tvivl om at du har det nyeste inden for gadgets.

Er en Hvid iPhone til drenge eller piger?

Dette er det helt store spørgsmål som du sikker allerede har diskuteret med dine venner og veninder, men faktum er at der ikke findes et korrekt svar, det kommer helt an på den enkelte person.

Ja der vil helt sikkert være nogle der mener at dette er en pigetelefon og så vil der være dem der mener at den passer til begge køn.

Glem alt om hvilket køn den passer til, det er en telefon og så længe den ikke er pink kan det være fuldstændigt lige meget.

Derfor er mit råd, at du skal vælge den du bedst kan lide, er det en hvid iPhone så vær lige glad med hvad andre tænker og mener, køb den i Hvid hvis du bedst kan lide den.

Personligt så kender jeg både piger og drenge der har en hvid iPhone, jeg selv har en sort, men er bestemt ikke modstander af den hvide.

Selv synes jeg bedst om den sorte iPhone, men dette er blot min personlige holdning, og jeg går da heller ikke og tænker dårlige tanker om folk der har modellen i hvid.

Ser jeg en hvid iPhone tænker jeg nærmere at han eller hun næsten lige har købt den, da den jo er ret populær for tiden.

Hvor kan jeg købe en hvid iPhone?

Langt de fleste teleselskaber sælger iPhones i både hvid og sort model, derfor står det helt frit hvor du vil købe den.

Men jeg vil anbefale dig at tage et kig i vores prissammenligning og se hvor du får den billigst

Er du stadig i tvivl om du skal vælge en sort eller hvid iPhone, så skriv en kommentar her eller på vores Facebook side.

4 thoughts on “Hvid eller sort iPhone?”

  1. Hej Zarha,

   Vi har desværre ikke nogle præcise tal på hvilken model der bliver solgt mest.
   Men personligt tror jeg helt klart at det er den sorte iPhone der stadig er den mest populære, hvis jeg tænker på de personer jeg kender så har de fleste en sort.

   Det bør dog ikke afholde dig fra at vælge en hvid, jeg vil helt klart anbefale dig at vælge den iPhone du synes er pænest 🙂

   Mvh.
   Christian

 1. Hey,

  Jeg ved ikke om jeg fik skrevet rigtigt i de rigtige felter?

  Jeg har ledt lidt efter en til min datter, og det du skrev hjalp mig meget, så tak for det.

  Hilsen Marianne, HVI

 2. Creating an ontology for the provided information is
  the main step in the logical data design phase. Many people wonder
  why it doesn’t just make sense to maintain a dedicated mobile
  site instead of redesigning the site with a responsive web design. Choosing among these vast numbers of provider is not so easy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.